Híreink
Ma 2021. június 24. csütörtök, Iván napja van.
Holnap
Vilmos, Maxim
napja lesz.


Megkezdődnek a Lakitelek-Kerekdomb kerékpárút munkálatai

 

A Lakiteleki Önkormányzat még 2016-ban nyert támogatást a Lakitelek-Kerekdomb közötti kerékpárút megvalósítására. Mivel a pályázat elnyerése óta több év eltelt és az építőipari árak is megemelkedtek, többletforrást igényeltünk a megyei önkormányzattól. A pályázat pozitív elbírálását követően, végre elkezdődhetnek a munkálatok.

A kivitelező átvette a munkaterületet, így tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2021. február 22. és 2021. március 7-e közötti időszakban, mely érintett szakaszokon zajlanak majd a munkálatok.

Az első szakasz, amivel indulnak a kivitelezők: az az 1+300 és a 2+164 szelvény között (Zalán utca - Árpádszállási utca), a Kiskunfélegyházi út mellett, azzal párhuzamosan (ugyanazon az oldalon, ahol a meglévő régi gyalog út van).

Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy folyamatosan tájékoztassuk a lakosságot a munkálatok idején. Kihelyezésre kerülnek a megfelelő jelzőtáblák is, hogy elkerüljük a veszélyeket.

Kérjük a lakosságot, hogy a saját és mások fizikai épségének megőrzése érdekében fokozottabb figyelemmel közlekedjenek az érintett területeken.

A kivitelező részéről a kapcsolattartás biztosított Langó Levente személyében, aki a lango.levente@duna-volgyi.hu e-mail címen lehet elérni. Kérdés esetén bizalommal forduljanak hozzá és természetesen az Önkormányzat munkatársaihoz.

Köszönjük a megértésüket és a türelmüket!


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunk lakitelek 05 06

TOP-4.1.1-16

Egészségház fejlesztése Lakiteleken

TOP-2.1.3-16

top 2 1 3 16

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

 

 Gyengénlátóknak

Magyar Államkincstár

allampapir

babakotveny

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke