Híreink
Ma 2021. május 18. kedd, Erik, Alexandra, Szandra napja van.
Holnap
Ivó, Milán
napja lesz.


Tájékoztató a Lakiteleki Közösségi térrel kapcsolatban

 

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a Lakiteleki Közösségi Tér munkatársai körében változás lesz.

Galgóczy Zsolt és Lakitelek Önkormányzata közös megegyezéssel 2021. május 19-től megszünteti Galgóczy Zsolt munkaviszonyát. Ez az együttműködés kizárólag a Lakiteleki Közösségi Tér vezetésére vonatkozik. Ezúton is nagyon köszönjük Zsolt többéves munkáját!

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez a változás azonban nem érinti a tőserdei programokat, hiszen 25 éve, azok közül többet, pl. Tőserdő Szépe –az önkormányzat és a Tőserdőért Alapítvány között minden évben megkötött szerződés alapján – az alapítvány szervezi, melynek elnöke Galgóczy Zsolt. Ezt a szerződést ebben az évben is meg fogjuk újítani, tehát az együttműködés – amiről személyesen meg is egyeztünk– folyamatos lesz, hisz a Tőserdő közös ügyünk.

A Lakiteleki Közösségi Tér irányítását megbízással, 2021. március 1-től Harmatos Zoltán veszi át, aki felsőfokú végzettséggel rendelkezik és jelenleg közművelődési szakember képzésen vesz részt.

A jelen veszélyhelyzetben a közösségi tér területén az ott dolgozókon kívül senki nem tartózkodhat, programokat előreláthatólag nem lehet tartani a közeljövőben.

Továbbra is az a célunk, hogy Lakitelek közösségét, annak sokszínű igényét a legmagasabb és legprofesszionálisabb színvonalon képviseljük és szolgáljuk.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

Otthonunk Lakitelek

TOP-2.1.3-16

top 2 1 3 16

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

 

 Gyengénlátóknak

Magyar Államkincstár

allampapir

babakotveny

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke