Híreink
Ma 2020. szeptember 29. kedd, Mihály napja van.
Holnap
Jeromos, Médea
napja lesz.

Hétfőn újra nyitja kapuit az óvoda

Kedves Szülők!

A Kormány 215/2020. (V.20.) Korm. rendelete alapján az óvodák és bölcsődék május 25-étől újra nyitnak. A veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működnek, a gyermekeket az óvodai nevelésben, illetve a bölcsődei ellátásban való részvétel jogszabályi feltételei szerint, további feltételek előírása nélkül fogadják.

Az óvoda és a bölcsőde a megszokott feltételek mellett szeretettel várja a gyermekeket!

Az intézmények nyitásával sajnos a veszélyhelyzet még nem múlt el. Ezért továbbra is fenntartjuk a szükséges óvintézkedéseket.

Ezért tisztelettel kérem továbbra is a szülőket, hogy:

  • a reggeli érkezéskor az épületen kívül (főbejárat előtt) adják át gyermeküket az intézményi dolgozónak. Ha egyszerre több szülő is megérkezik, egymástól legalább 1,5 méter távolságot legyenek szívesek tartani. Az intézmény épületébe csak az ott dolgozó személyek léphetnek be.
  • A gyermek holmiját (váltóruha, benticipő, pizsama, kispárna, fogkefe…) kérjük összerakni egy szatyorban vagy kis zsákban. Ha van a kisebbeknek alváshoz igényelt kis plüsse, azt egy külön kis szatyorban kérnénk szépen, mert azt az öltözőszekrénye fogasán helyezzük el, és csak alváshoz vihető be a csoportszobába. Játékot kérjük ne hozzanak otthonról.
  • Kérnénk szépen mellőzni a gyermek kis párnájának mindennapi hazavitelét. Amit behoz az óvodába, hogy azon alszik, azt hagyja is bent.
  • Jó idő esetén igyekszünk minél többet a friss levegőn tartózkodni, és kevesebb időt bent lenni a zárt térben.
  • A szülő délutáni érkezésekor, jó idő esetén az óvoda, bölcsőde udvarán átvehető a gyermek. Ha bent tartózkodnak még a csoportszobákban, a szülőnek az intézmény dolgozója adja át épületen kívül a gyermekét.
  • Az intézményi dolgozók a saját maguk és mások egészsége védelme érdekében kesztyűt és védőmaszkot viselnek. Kivétel ez alól az udvaron tartózkodás.
  • Beteg gyermek nem járhat közösségbe.

Aszódiné Magyar Beáta
intézményvezető


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunklakitelek2020 03

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke