Híreink
Ma 2020. július 12. vasárnap, Izabella, Dalma napja van.
Holnap
Jenő
napja lesz.

Távfelügyeleti rendszer LakitelekenTisztelt lakiteleki lakosok, vállalkozók !
Cégcsoportunk évtizedes múlttal rendelkező, vagyonvédelemmel foglalkozó részvénytársaság, mely egyaránt foglalkozik élőerős őrzéssel, riasztórendszerek telepítésével és az ezekhez kapcsolt kivonuló szolgálat üzemeltetésével.


Lakiteleken kiépítendő rendszerünkben a cégünk kecskeméti diszpécser központjába befutó riasztásra egy lakiteleki bázisról vonulna ki kollégánk, aki így 5-10 percen belül bárhol megjelenhet és tisztázhatja a riasztás körülményeit, értesítheti a rendőrséget, visszatarthatja az elkövetőt a cselekmény helyszínén. A szolgálatban lévő vagyonőrünk - amennyiben ez alaptevékenységét nem akadályozza – közösen járőrözhetne a szolgálatban lévő polgárőrökkel, igény szerint segítséget nyújthatna a mezőőrnek, halőrnek is.

Szándékunk szerint a lakiteleki székhelyű kivonuló szolgálatot olyan helyi, vagyonőr végzettségű személyekkel biztosítanánk, akik egyrészt kellő hely és személyismerettel rendelkeznek, erkölcsileg és szakmailag is megfelelnek az elvárásoknak.

Cégünk a távfelügyeleti rendszerbe történő belépés esetén kedvezményesen vállalja a rendszerrel összehangoltan működő riasztórendszerek telepítését, illetve – amennyiben ez technikailag megvalósítható- már felszerelt berendezések bekötését.

Szolgáltatásunk bemutatása és az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdések megválaszolása céljából 2012. március 30-án 19,00 órai kezdettel a Művelődési Házban lakossági fórumot rendezünk, melyen tisztelettel várunk minden érdeklődőt.

Kérdéseiket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy32588 + '\'>'+addy_text32588+'<\/a>'; //--> e-mail címen, illetve a +36302396161-es telefonszámon várjuk.

Figyelmüket megköszönve:

Csáky Csaba
ügyvezető
Vídia 2010 Security Kft.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

Otthonunk, Lakitelek újság

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke