Híreink
Ma 2020. szeptember 20. vasárnap, Friderika napja van.
Holnap
Máté, Mirella
napja lesz.

Serdülők 2011-2012

Az elmúlt idényben bajnokságot nyert lakiteleki serdülő labdarúgó csapat azon túl, hogy bőséges volt a kerete még szerkezetileg is szerencsés összetétellel rendelkezett. Ezt igazolja egyebek mellett az is, hogy a mai csapat is jórészt azokból áll, akik tagjai voltak a korábbi keretnek; valamint hogy a korábbi csapat tagjaiból többen a korosztály „csúcsán” voltak. Utóbbiak mára már különböző posztokon többen is az ifjúsági csapat játékosai.


A jelenlegi helyzet más. Azt is mondhatnánk, hogy beigazolódtak azok az aggodalmak, amelyek korábban a csapat mai edzője megfogalmazott. Jóval kisebb a játékos állomány, és a korátlagot tekintve sokkal fiatalabb is. Mindezek következtében – bár ez ebben a korosztályban nem is lehet igazán fontos – komolyan nem táplálhatnak bajnoki reményeket. Persze ha van, aki számára fontos a helyezés, annak reményei egy-két éven belül valóra válhatnak. Ezek a fiatal játékosok ugyanis azon túl, hogy egytől-egyig tehetségesek, láthatóan odafigyelnek a „mester” szavaira is. Ennek köszönhetően szinte naponta érheti őket az öröm, hogy tetten érhetik saját fejlődésüket minden olyan esetben; amikor azt érzik, hogy amit az edzőjük kért, azt sikerült végrehajtaniuk.
A csapat 2011. november ötödikén elért 15:0 arányú győzelmét követően tizenhét ponttal az 5. helyen áll. Az eddig megvívott tíz mérkőzésből ötöt megnyert, kettőt döntetlenre játszott, és háromszor veszített csatát. Olyan is előfordult, hogy helyzeteit rendre kihagyva, egy megnyerhető mérkőzésen maradt balszerencsésen 1:0 arányban alul. A csapat gólkülönbsége imponáló: 53-16.
Némi hányattatás után az együttes újra jó kezekben van, jó úton jár. A szezon lassan befejeződik. Bár az edzések látogatottságával edzőjük Rózsa József nem lehet elégedett, ahogyan játszanak, abból remélhető a tavaszi jó folytatás.
A fotón a 2011/12. évi bajnokság őszi szezonjában szereplő csapat játékosai láthatók edzőjük társaságában.

Serdülők 2011-2012


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunklakitelek2020 03

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke