Híreink
Ma 2021. szeptember 29. szerda, Mihály napja van.
Holnap
Jeromos, Médea
napja lesz.


Átadták a szabadtéri kondi parkot

kondipark atado 02

Fotóalbum

 

Április 19-én, délután öt órakor hivatalosan is átadták a szabadtéri kondi parkot. A létesítményt megvalósítását, mely a művelődési ház, és a gördeszka pálya között kapott otthont, az önkormányzat teljes egészében saját forrásból finanszírozta.

Jó két éve dédelgetett álom teljesült be a mai nappal, mondta el Kiss Anita polgármester asszony az átadó ünnepségen. Az Ifjúsági klub tagjaival folytatott beszélgetésen ekkor került fel ugyanis először szóba, hogy remek lenne, ha településünkön is megvalósulna egy szabadtéri kondi park és street workout pálya, mely nagyszerű kikapcsolódási, és sportolási lehetőséget biztosítana a fiatalok, és már nem annyira fiatalok számára is. A Képviselő-testület már akkor eldöntötte, hogy ha lehetősége lesz rá, akkor megvalósítják ezt az elképzelésüket is, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy Lakitelek egy élhetőbb település legyen.

A most megvalósult beruházás során lehelyezésre került három darab, páros fitness eszköz, melyek segítségével a teljes felsőtest átmozgatása lehetséges. Kialakításra került egy a szabványoknak megfelelő gumiborítású street workout pálya, melyen a test minden izma megdolgoztatató, valamint elhelyezésre került egy, az eszközök helyes használatát bemutató információs tábla is. Az átadó ünnepség keretein belül a nemzetiszín szalag átvágását követően a Kecskeméti Street Workout Team először bemutatta a pályán elvégezhető alapgyakorlatokat, majd látványos bemutatót tartottak annak szemléltetésére, hogy kellő kitartással és gyakorlással milyen speciális gyakorlatok megvalósítására lehet képes az ember, melyet az ünnepségen részt vevők lélegzet visszafojtva néztek, és hatalmas tapssal jutalmaztak.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunk lakitelek 09

Tőserdő turisztikai fejlesztése

Tőserdő turisztikai fejlesztése

Kerékpárút építés

top 3 1 1 15

Csapadékvíz elvezetés

top 2 1 3 16

Egészségház fejlesztése Lakiteleken

Egészségház fejlesztése Lakiteleken

Csatlakozás az ASP-hez

Asp 2020

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke