Oldal kiválasztása

Kedvezményes belépő a Tősfürdőbe az üdülőtulajdonosoknak

Idén is kedvezményes a Tősfürdő

Lakitelek Önkormányzata megköszöni az adófizető lakiteleki lakosoknak és üdülőtulajdonosoknak azt, hogy nemcsak jogaikkal élnek, hanem kötelezettségeiket is teljesítik!

Lakitelek Önkormányzata a 2014. évben is lehetőséget kíván biztosítani a lakiteleki állandó lakosok, illetve az üdülőtulajdonosok számára, hogy kedvezményes áron léphessenek be a Tősfürdőbe.

Lakitelek Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a lakiteleki állandó lakosok és az üdülőtulajdonosok számára egyaránt 300 Ft összegű kedvezményt biztosít. Az üdülőingatlanok esetében két személy jogosult a kedvezményes belépésre.

Lakitelek Önkormányzatának célja, hogy azon állandó lakosokat és üdülőtulajdonosokat juttassa kedvezményhez, akik teljesítik a helyi önkormányzat felé adófizetési, valamint gazdasági társaságai felé közszolgáltatási díjfizetési kötelezettségeiket.

Két úton van lehetőség a kedvezmény igénybevételéhez szükséges igazolás megszerzésére:

  1. Személyesen a Polgármesteri Hivatal adócsoportjánál, majd a Laki-Gazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatánál megszerzett igazolást követően igényelhető a kedvezményre jogosító kártya.
    Laki-Gazda Nonprofit Kft. ügyfélfogadási ideje: kedd és péntek: 8.00-12.00 óra
    Polgármesteri Hivatal adócsoportjának ügyfélfogadási ideje: hétfő: 8.00-12.00 óra, kedd-szerda: 8.00-16.00 óra, csütörtök: ügyfélfogadás nincs, péntek: 8.00-12.00.
  2. Elektronikusan, személyes megjelenés nélkül a Lakitelek Önkormányzata honlapján e bekezdés alatt lévő hivatkozáson található adatlap kitöltésével, majd a Polgármesteri Hivatal adócsoportja e-mail címére (ado@lakitelek.hu) történő eljuttatással igényelhető. Interneten való beküldés esetén három munkanapon belül kiállításra kerül a kedvezményt igazoló kártya, melyet a Tősfürdő pénztárában lehet átvenni. (Elektronikus ügyintézésre egy példa: ha hétfőn beküldésre kerül e-mail-ben a kérelem, csütörtökön a Tősfürdő pénztárában átveheti a kedvezményre jogosító kártyát az igénybevevő és kedvezményesen beléphet a fürdőbe, feltéve, ha nem merül fel probléma. A kártya sikeres kiállítása, illetve probléma esetén is e-mail-ben kiértesítésre kerül az igénybevevő.)
    Igazolás a Tősfürdő kedvezményes igénybevételére helyi lakos esetén>>
    Igazolás a Tősfürdő kedvezményes igénybevételére üdülőtulajdonos esetén>>

Lakiteleki állandó lakosok esetében, az adatlap pozitív elbírálásával egyidejűleg az ingatlanban lakó valamennyi állandó lakos megkapja a kedvezményt.

További információ: Tőserdő Turisztikai Kft. 70/337-66-56

Lakitelek Önkormányzata

Megszakítás