Oldal kiválasztása

Díjmentes Közlekedésbiztonsági Nyílt Nap A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége a közúti járművek téli közlekedésére való felkészítésének jegyében Közlekedésbiztonsági Nyílt Napot tart 2012. december 1-jén 7:00-12:00 h között a kecskeméti (Szt. István krt. 19/a) és bajai (Nagy István u. 40.) vizsgáló állomásán.
Kattintson a Bővebben gombra!

Az akció keretében a közlekedési hatóság vizsgabiztosai a műszaki vizsga technológiája szerint átvizsgálják a járműveket. A jármű hibáira, engedélynélküli átalakítására felhívják a figyelmet, azokról következmények nélkül adnak tájékoztatást. A vizsgálat ingyenes. Ha az autó hibátlan és a tulajdonos kéri, a jármű azonnali műszaki vizsgájára is lehetőség van a vizsgadíj megfizetése mellett.
A szakemberek az átvizsgálás mellett az őszi-téli időszakra vonatkozó közlekedési és jármű-üzemeltetési tanácsokat is adnak az autósoknak a téli gumiabroncsok felszereléséről, a tetőboksz (síbox) használatáról. Az érdeklődők a járművek átalakításával, a gépkocsik optikai és műszaki tuningjával, valamint a xenon lámpák használatával kapcsolatos kérdésekben is kaphatnak felvilágosítást.

Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal

Megszakítás