Oldal kiválasztása

Az önkormányzat lezárja a Tőserdőt húsvét hétvégéjére


Tisztelt Lakitelekiek!
 

 

A településünkön élők egészségének védelmében, a koronavírus járvány terjedésének lassítása érdekében, polgármesteri jogkörömben eljárva az alábbi intézkedést hozom.

Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke 2020. április 9-én 16 óra 47 perckor a www.kormany.hu oldalon közzétett videó közleményében a kijárási korlátozás meghosszabbítása mellett lehetőséget biztosít a települések polgármestereinek, hogy húsvéti időszakban a korlátozástól szigorúbb intézkedéseket hozzanak.

Fentiek alapján 2020. április 10-én 12:00 órától 2020. április 13-án 24:00 óráig a tőser-dei Holt –Tisza part lezárásáról intézkedem.

Ebben az időszakban –annak érdekében, hogy a Tisza-partot ne lehessen nagy tömeg-ben, gépjárművel megközelíteni– le lesz zárva a Fenyő utca, a Bagolyvár utca, a Napsugár utca.

A lezárt területre csak a lakiteleki lakosok, a Lakiteleken tartózkodási engedéllyel ren-delkezők, és az érintett területen üdülőingatlannal rendelkezők léphetnek be.

Az útlezárások fenntartásáról a polgárőrség tagjainak bevonásával gondoskodunk. A lezárt területen tartózkodókat a rendőrség munkatársai visszatérően ellenőrzik, szük-ség esetén eljárnak a korlátozást megsértőkkel szemben.

Kérünk mindenkit, hogy felelősen gondolkodva tartsák be a kijárási korlátozás és az adott területre vonatkozó lezárási határozat szabályait!

Mindenkinek jó egészséget és békés húsvétot kívánok!

 

Lakitelek, 2020. április 9.

Madari Róbert
polgármester, sk.

 

A cikk alapjául szolgáló 9/2020. (IV.10.) rendelet letölthető INNEN >> 

Megszakítás