Oldal kiválasztása

Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár

A vásárokat térségi kulturális fellépők fogják színesíteni meghitt, karácsonyi hangulatot varázsolva a rendezvény helyszínére, több településen az adventi gyertyagyújtást is erre a napra szervezik. A települési önkormányzatokkal és más partnereinkkel bőségesen hirdetjük rendezvényeinket.

Az adventi vásárok alkalmával a vendégek részére kóstolóval és kézműves bemutatóval készülünk. Kézműves mesterek bevonásával lehetőséget biztosítunk a karácsonyi ajándékok helyszínen történő elkészítésére. Szeretnénk kérni minden kézművestől, hogy az 5 kecskeméti napból 1 napot vállaljon és készüljön úgy, hogy azon a napon az árusítás mellett a látogatók és a vásárlók részére bemutatót és foglalkozást tudjon tartani.

Decemberben a következő településeken és időpontokban szervezünk vásárt: 

2014. december 5. péntek, Kunbaracs, beltér
2014. december 6. szombat, Kerekegyháza, bel- és kültér
2014. december 7. vasárnap, Helvéciajcültér
2014 december 12. péntek, Lakitelek, beltér
2014. december 13. szombat, Lajosmizse, kültér
2014. december 14. vasárnap, Tiszakécske, kültér
2014. december 19-23. péntek-kedd, Kecskemét, Kecskeméti Ifjúsági Otthon

A kecskeméti vásár kivételével minden helyszínen ingyenes a részvétel és az árusítás, a kecskeméti vásár díja 2000 Ft / nap, mely részben fedezi költségeinket. Termékfelajánlást minden helyszínen kérünk, ezekből a termékekből szeretnénk ajándékcsomagot összeállítani a fellépő kulturális csoportoknak. Installációt, asztalt minden helyszínen biztosítunk.

Várjuk jelentkezésüket, szívesen látjuk Önöket adventi rendezvénysorozatunkon, építő javaslataikra számítunk!

A jelentkezési lapot csatoltan küldjük, melyet legyenek szívesek visszaküldeni a gyongvossy.eszter@aranvhomok.hu email címre 2014. november 15-ig. Kérjük, hogy a jelentkezési lapon jelöljék be, hogy melyik napon tudnának bemutatót és foglalkozást tartani, illetve milyen jellegű lenne a foglalkozás. Kérés, kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésükre az alábbi telefonszámon:

Telefon:0630/454-9627

A regisztrációs dokumentum letölthető: innen

Gyöngyössy Eszter

Megszakítás