Oldal kiválasztása

Alapítványoknak, egyesületeknek: Megjelentek a 2013 évi működési költségekre kiírt NEA pályázatok! Megjelentek a 2013 évi működési költségekre kiírt NEA pályázatok! Továbbá: A Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum képzéseket szervez civil szervezetek (egyesületek, alapítványok) részére, amelyek.. további infók a Bővebben gombra kattintva!


Megjelentek a 2013 évi működési költségekre kiírt NEA pályázatok!

Az alábbi helyen található a kiírás:
http://www.emet.gov.hu/orommel-ertesitjuk

Továbbá:
A Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum képzéseket szervez civil szervezetek (egyesületek, alapítványok) részére, amelyek a szakmai felkészültségüket erősíthetik pályázatírás, forrásteremtés, a nemrégen hatályba lépett civil törvénnyel és jogi-közhasznúsági kérdésekkel kapcsolatban.
Információink szerint néhány héten belül kiírásra kerülnek a 2013-as NEA pályázatok a szervezetek működési költségeinek finanszírozására, emiatt fontos információkat kívánunk átadni a résztvevőknek.

Tervezett témáink:

Pályázatírás, projektek tervezése, projektek szabályszerű lebonyolítása, pénzügyi elszámolások részletes szabályai, projekt megvalósítás és adminisztráció, civil törvény adta kötelezettségek 2012. januártól, pályázatkezelő programok használata – informatika szerepel a képzési témák között.

A szervezetek életében az egyik legnagyobb gond a forrásteremtés (pályázatfigyelés, pályázatírás) és az adminisztráció feladatainak szabályszerű megoldása. Többek között ezen témákban kívánunk szakmai segítséget nyújtani a november és decemberi hónapokban szervezett képzési napjainkon, valamint a közelgő pályázati lehetőségekről, és azok fontos tudnivalóikról is kimerítő tájékoztatást kívánunk adni.

A képzéseket hétvégenként, a megye különböző kistérségi központjaiban szervezzük meg, Kecskeméten, Kiskőrösön (Kiskőrös-Kalocsa), Kiskunhalason (Kiskunhalas-Jánoshalma), Baján (Baja-Bácsalmás) és Kiskunfélegyházán (Kiskunfélegyháza-Kiskunmajsa).

A képzések minden résztvevő szervezet részére ingyenesek. Csupán annyit kell tennie, hogy a Civil Információs Centrum honlapján létrehozott regisztrációs modulban jelentkezik a megfelelő képzési időpontra szervezetével.

Az alábbi linkre kattintva tud jelentkezni:

http://www.recic.hu/bacs/civil_informacios_centrum_kepzesi_napok_2012_ii_felev

Ott ki tudja választanai az Önhöz legközelebbi, illetve legkedvezőbb időpontban megrendezett képzést. Az egyes képzések kettő egymást követő napon kerülnek megrendezésre minden kistérségben péntek délután, illetve szombati napokon, fontos mindkét napon részt venni, mert a tematika elsajátítását csak a teljes részvétel teszi lehetővé.

Várjuk mielőbbi jelentkezését!

Tisztelettel: Civil Információs Centrum munkatársai
További információk:
30/5672361

Megszakítás