Oldal kiválasztása

2015-ben sem maradunk kedvezmények nélkül a Tősfürdőben

Lakitelek Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a lakiteleki állandó lakosok és az üdülőtulajdonosok számára egyaránt 300 Ft összegű kedvezményt biztosít a teljes árú jegyekhez képest, mely kedvezmény a családi belépőjegy vásárlása esetén 700 Ft. Az üdülőingatlanok esetében két személy, míg az
állandó lakosok esetében valamennyi, az adott ingatlanban bejelentett lakcímmel rendelkező személy jogosult a kedvezményes belépésre.

Lakitelek Önkormányzatának célja, hogy azon állandó lakosokat és üdülőtulajdonosokat juttassa kedvezményhez, akik teljesítik gazdasági társaságai felé közszolgáltatási díjfizetési kötelezettségeiket.

Két úton van lehetőség a kedvezmény igénybevételéhez szükséges igazolás megszerzésére:

  1. Személyesen a Laki-Gazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatánál megszerzett igazolást követően igényelhető a kedvezményre jogosító kártya. A Laki-Gazda Nonprofit Kft. ügyfélfogadási ideje:kedd és péntek: 8.00-12.00 óra.
    Vagy a Tősfürdő pénztárában is kitölthető és leadható a formanyomtatvány, melyet 1-3 nap alatt (a leadás napjától függően) leigazoltatnak és kiállítják a kedvezményre jogosító kártyát.
  2. Elektronikusan, személyes megjelenés nélkül a Lakitelek Önkormányzata vagy a Tőserdő Turisztikai Kft. honlapján e bekezdés alatt lévő  hivatkozáson található adatlap kitöltésével, majd a Laki-Gazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata e-mail címére (tszhadmin@lakigazdakft.hu ) történő eljuttatással igényelhető. Interneten való beküldés esetén három munkanapon belül kiállításra kerül a kedvezményt igazoló kártya, melyet a Tősfürdő pénztárában lehet átvenni. (Elektronikus ügyintézésre egy példa: ha hétfőn beküldésre kerül e-mail-ben a kérelem, csütörtökön a Tősfürdő pénztárában átveheti a kedvezményre jogosító kártyát az igénybe vevő és kedvezményesen beléphet a fürdőbe, feltéve, ha nem merül fel probléma. A kártya sikeres kiállítása, illetve probléma esetén is e-mail-ben kiértesítésre kerül az igénybevevő.)

Igazolás a Tősfürdő kedvezményes igénybevételére helyi lakos esetén >>>
Igazolás a Tősfürdő kedvezményes igénybevételére üdülőtulajdonos esetén >>>

Lakiteleki állandó lakosok esetében, az adatlap pozitív elbírálásával egyidejűleg az ingatlanban lakó valamennyi állandó lakos megkapja a kedvezményt.

További információ: Tőserdő Turisztikai Kft. 70/337-66-56

Megszakítás