Önkormányzat
Ma 2018. szeptember 21. péntek, Máté, Mirella napja van.
Holnap
Móric
napja lesz.

Szubjektív vallomások és visszaemlékezések a 2007-ben nyolcvan éves Lakiteleki Torna Egylet életéből, történetéről. A "sorozat" célja az, hogy az évforduló alkalmából dokumentáljuk a lakiteleki sport élet, a nyolcvan éve folyamatos labdarúgás személyes elbeszélésekből megismerhető történetét, eseményeit, és főként az idősebb sportemberek emlékeit, "hagyatékait". A sorozat nyitott, ötven év felett bárki megírhatja, lediktálhatja az utókor számára fontos, említésre érdemes emlékeit, közlésre ajánlhatja régi fotóit, illetve vállalkozhat arra, hogy megkérdez Lakiteleken   ismert sportembereket és papírra veti visszaemlékezéseiket.

Az elkészült munkákat, a közlésre felajánlott fényképeket a Lakiteleki Torna Egylet címére (Széchenyi krt. 78.) lehet eljuttatni, de még szerencsésebb, ha e-mail útján a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." mce_' + path + '\'' + prefix + ':' + addy56398 + '\'>'+addy_text56398+'<\/a>'; //--> címre küldik. A rendelkezésünkre bocsátott fotókat elektronikus rögzítést követően kérésre tulajdonosának garantáltan visszaszolgáltatjuk. Az egyenletes terjedelem érdekében fotókkal együtt legfeljebb két oldalas anyagokat várunk; emellett azonban további szerkesztéshez korlátlan számban szívesen fogaduk írásokat és fényképeket. Segíti az emlékezés teljesebbé tételét az is, aki településünktől távolabb élő sportemberek címét elérhetőségét közli velünk.

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Tiszta

12°C

Lakitelek

Tiszta
Páratartalom: 86%
Szél: K/DK, 11.27 km/h
Szombat 8°C / 19°C Elszórtan zivatarok
Vasárnap 7°C / 21°C Részben felhős
Hétfő 10°C / 17°C Elszórtan zivatarok
Kedd 7°C / 15°C Többnyire napos
Szerda 3°C / 15°C Részben felhős
Csütörtök 2°C / 16°C Részben felhős

Térkép

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas