Híreink
Ma 2020. május 31. vasárnap, Angéla, Petronella napja van.
Pünkösd
Holnap
Tünde, Kund
napja lesz.

beve2


A Biztonságos és Élhető Városokért Egyesület (BEVE – www.beve.hu) a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával, önkormányzatunkkal együttműködésben több pillérből álló prevenciós programsorozatot indít településünkön.

2020. május 21-én az Egyesület munkatársai megkezdik a település „vizuális” feltérképezését, ez azzal jár, hogy végig járják a települést és fényképeket, videókat, feljegyzéseket készítenek a tapasztalatokról. A felmérést végzők „BŰNMEGELŐZÉS – BEVE” feliratú láthatósági mellényt fognak viselni, a mellrészen az egyesület logója, illetve a viselője neve lesz látható.

Kérjük a lakosságot, hogy a projekt végrehajtásában támogassák a megvalósítókat, s bíztatunk mindenkit arra, hogy minél több jövőbeni eseményen, rendezvényen legyen aktív résztvevője a településünk biztonságát és élhetőségét növelni szándékozó törekvésnek!


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

Otthonunk, Lakitelek újság

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke