Híreink
Ma 2020. május 25. hétfő, Orbán napja van.
Holnap
Fülöp, Evelin
napja lesz.

Tisztelt Lakiteleki Lakosok!

 

Június 24-én kora este hatalmas mennyiségű csapadék hullott településünkre, amit jég is kísért. Sajnálatos módon megismétlődött az, ami az elmúlt évben június 14-én történt, csak most még nagyobb eső esett. Közel egy óra alatt 60-70 milliméter csapadék hullt le.

 

Sok ház pincéjébe is befolyt a víz, és nem csak olyanokba, amit már korábbról ismertünk. Akadt olyan hely, ahol nagy kárt okozott. Több utcában, főleg az üdülő területen, a gyorsan lefolyó esővíz, árkot vájt magának, és elsodorta a köveket. Néhány helyen a szennyvíz elvezetők is megteltek és bugyogott ki a szennyvíz. Sokan dolgoztak azon, hogy a vizet kiszivattyúzzák. Köszönet jár a kiskunfélegyházi hivatásos, a tiszakécskei önkormányzati, a lakiteleki és a nyárlőrinci önkéntes tűzoltóknak, valamint a Település Üzemeltetési Csoport tagjainak, hogy segítetek a szivattyúzásban, mert hajnali egy óráig dolgoztak. De mindenkinek, aki a szomszédjának, barátjának, ismerősének segítséget nyújtott. Amikor baj van, akkor lehet megismerni azt, hogy kire számíthat az ember. Akinél nagyobb mértékű kár keletkezett, az jelentse a biztosítónak!

Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!

                                                                                     Szentirmay Tamás

                                                                                         alpolgármester


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

Otthonunk, Lakitelek újság

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke