Híreink
Ma 2020. július 12. vasárnap, Izabella, Dalma napja van.
Holnap
Jenő
napja lesz.

„Muzsikál az erdő”

a gyermekeink örömére

            Május 25-én Lakitelek – Tőserdőn harmadik alkalommal szerveződik a „Muzsikál az erdő” gyermeknapi rendezvénye, mely a Magyar Nemzeti Parkok Hetének nyitóprogramja is egyben. A lakiteleki és a környékbeli gyermekeket és családokat változatos és tartalmas programokkal várjuk. Hazánk 10 nemzeti parkja bemutató standokon hívja fel a figyelmet a változatos természeti kincseinkre, a környezetvédelem fontosságára. Minden érdeklődőt hívunk, arra bíztatunk, hogy látogasson el a rendezvényre.

Muzsikal az erdo

 

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2019-ben a 16. évadára készül az ország 3 térségében. Az év első eseménye a „Muzsikál az erdő” a Hírös Városban 2 napos programfolyama május 25 – 26-án kerül megrendezésre Kecskemét közelében Lakitelek – Tőserdőn és a Nyíri erdőben. A rendezvénysorozat sajátossága, hogy a klasszikus és népzenei koncerteket különleges értékkel bíró természeti környezetben tartja. A Tőserdő évszázados kocsányos tölgyei, magyar kőrisei és szilfái nemcsak rendkívüli természeti értékeket jelentenek, hanem varázslatos helyszínt biztosítanak a rendezvénynek. A rendezvény célja: az erdő és a művészetek, elsősorban a zene erejével a fenntartható, környezettudatos életvitel irányába mozdítani a rendezvény résztvevőit. Hűek maradunk hagyományos szervezési elveinkhez: a család valamennyi tagja talál számára vonzó és tartalmas feltöltődési lehetőséget. Várjuk a régi ismerőseinket és az újonnan bekapcsolódó érdeklődőket ingyenes programjainkra.
    Május 25-én, szombaton különösen színes és gazdag gyermeknapi programokkal készülünk Lakitelek – Tőserdőn, a Holt-Tisza partján. Kézműves foglalkozások, bábelőadás, íjászat, lovagoltatás, gyermekkoncert várja a gyerekeket és a családokat. A gyerekek kipróbálhatják a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatósága munkatársai által használt eszközöket. Valamennyi gyermekprogram a szülőknek és a nagyszülőknek is szól, a családokat arra bíztatjuk, hogy együtt éljék át, élvezzék az élményeket. A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatósága munkatársai szakvezetéses erdei sétával és csónaktúrával várják az érdeklődőket, a sportolni vágyókat pedig bíztatjuk, hogy a szervezett kerékpártúrával érkezzenek a helyszínre. Ezen a napon derülnek ki a „Muzsikál az erdő” 2019-es Gyermekrajz Pályázatának eredményei, a legjobb alkotásokból kiállítás nyílik. A délután során olyan neves fellépők nyújtanak majd egyedülálló zenei csemegét, mint Navratil Andrea, a Duna Művészegyüttes szólóénekese, a Természetvédelem nagykövete, Dr. Agócs Gergely, népzenész, népzenekutató, a „Fölszállott a páva…” zsűritagja, a Ciróka Bábszínház, a Fonó Zenekar, a miskolci Reményi Ede Kamarazenekar.
    A „Muzsikál az erdő” a Hírös Városban rendezvény csak példás összefogás, együttgondolkodás eredményeként jöhet létre. A rendezvény szervezése során a Muzsikál az Erdő Alapítvány mellett a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatósága, Lakitelek Önkormányzata, a KEFAG Zrt., a NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft., az erdőgazdálkodók és a környezetvédelmi szakemberek, valamint a művészek, civilszervezetek – a kecskeméti Kodály Iskola, az M. Bodon Pál Zeneiskola, a Bács-Kiskun Megyei Mozgáskorlátozottak Egyesülete, a Nagycsaládosok Egyesülete, a Kecskeméti Kerékpáros Klub, a CSAK Alkotó Csoport - közös munkájának eredménye. A rendezvényt támogatja az Agrárminisztérium.
Várunk minden erdőjáró, művészetkedvelő látogatót a 2019-es év „Muzsikál az erdő” rendezvényeire. Részletes információt, a programjainkat megtalálják a honlapunkon, a www.muzsikalazerdo.hu -n.

„Muzsikál az erdő – ahol az erdő és a zene összefonódik. Jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés”!

 

A részletes programterv letölthető: innen

 

 

Muzsikál az Erdő Alapítvány


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

Otthonunk, Lakitelek újság

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke