Híreink
Ma 2019. június 20. csütörtök, Rafael, Dina, Polett napja van.
Holnap
Alajos, Leila, Alojzia
napja lesz.

Csónakos-fáklyás felvonulásSzeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, ismerőseit Lakitelek Önkormányzatának nevében a 2011. július 22-én (pénteken) sötétedéskor a Tőserdőben tartandó 
„Emlékezz, Európa!”
című műsoros, csónakos-fáklyás felvonulásunkra.

Több információ a Bővebben gomra kattintva!


J Ú L I US   2 2. – N E M Z E T I   E M LÉ K N A P

A megemlékezést az 1456-os dicsőséges nándorfehérvári győzelem 555. évfordulójára szervezzük a Holt-Tiszán.

"Ez a nap nem csupán a nemzetnek, hanem a keresztény Európának és a mai keresztény világ összességének az emléknapja. Ez a nap a hazafiságnak, önfeláldozásnak, emberi helytállásnak, az európaiságnak, európai összefogásnak és a kereszténységnek máig élő példaképe. Erre a győzelemre emlékezik azóta minden keresztény templom déli harangszója"

Kérünk mindenkit, jöjjön el, aki tud, hogy egy szál gyertyával vagy fáklyával tisztelegjünk a hősök előtt! (Civil szervezetek esetleg virággal vagy kis koszorúval) Üljünk csónakokba és a víz közepén lobogó tábortűz körül és a parton is ünnepeljük együtt elődeink hősies helytállását!.

Hívunk/várunk a  csónakokba evezősöket, dinnyemécses-rakókat, egymásért felelős embereket!  Legyen egy szép nyári esténk együtt „a nagy-nagy Tűz” körül.


Csónakos-fáklyás felvonulásVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke