Híreink
Ma 2019. július 16. kedd, Valter napja van.
Holnap
Endre, Elek, Dzsesszika
napja lesz.

Tűzgyújtási tilalom elrendeléseÁltalános tűzgyújtási tilalmat rendeltek el június 20-ától Bács-Kiskun, Csongrád, Tolna és Baranya megye területén lévő erdőkre; valamint az erdők határától számított kétszáz méteren belüli területekre.

Több információ a Bővebben gomra kattintva!A megyei kormányhivatalok erdészeti igazgatóságainak határozata szerint a jelzett időponttól kezdődően tilos a tűzgyújtás a felsorolt területeken – még a kijelölt tűzrakóhelyeken is –, valamint a közút és vasút menti fásításokban, beleértve a tarló- és gazégetést is. Az erdészeti hatóság felhívja a közúton és vasúton utazók, az erdőkben kirándulók, a mezőgazdasági területeken dolgozók figyelmét, hogy égő cigarettacsikket és dohányneműt ne dobjanak el, azt minden esetben oltsák el. Aki a tűzvédelmi rendelkezéseket megszegi, szabálysértést követ el.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke