Főoldal
Ma 2020. augusztus 7. péntek, Ibolya, Afrodité napja van.
Holnap
László, Eszmeralda
napja lesz.

A PR-Telecom tájékoztatójaAz új kábeltévé- telefon- és internetszolgáltató tájékoztatója a szolgáltatásokról, annak árairól és  a szerződéskötési lehetőségekről.

A részletek megtekintéséhez kérjük kattintson a Bővebben gombra!


Tisztelt Lakiteleki Lakosok, Kedves Előfizetőnk!

Mint ismeretes Önök előtt, társaságunk megállapodást kötött a korábbi szolgáltatóval, mely eredményeként 2010. június 1-jétől társaságunk nyújt hírközlési szolgáltatásokat Lakitelek területén. Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően a szolgáltatások változatlan tartalommal, a megszokott műsorokkal és előfizetési díjakkal érhetőek el. Célunk, hogy még emberközelibb kiszolgálást, még tovább csökkenő árakat, még kiemelkedőbb minőséget és szolgáltatás-csomagokat nyújtsunk. Ennek megvalósulása első körben az internet- és telefonszolgáltatásunkon keresztül válik érezhetővé. Műszaki kollégáink mindezidáig azon dolgoztak, hogy internet csomagjaink és telefonszolgáltatásunk a lehető legrövidebb időn belül elérhetővé váljanak a hálózaton.

Internet szolgáltatásunkat fix, előre kalkulálható havi díjért kínáljuk. Nincs forgalmi korlát, illetve ha úgy tartja kedve, akár egyszerre telefonálhat, tévézhet valamint internetezhet. E szolgáltatásunkat is különböző csomagokban kínáljuk Önök részére, ugyancsak biztosítva a lehetőséget, hogy mindenki a saját igényeinek legmegfelelőbbet vegye igénybe.

csomag neve
havi előfizetési díja*
letöltési sebesség
feltöltési sebesség
garantált le- és feltöltési sebesség
PR-trió
3 000 Ft
3 Mbps
512 kbps
1024 / 196 kbps
PR-qvantó
4 000 Ft
6 Mbps
1 Mbps
2048 / 384 kbps
PR-qvintó
6 000 Ft
10 Mbps
1 Mbps
3584 / 384 kbps
PR-qvintó+
6 500 Ft
12 Mbps
1 Mbps
3584 / 384 kbps

* a feltüntetett árak árgaranciával és 2011. december 31-ig szóló hűségnyilatkozat aláírásával érvényesek

Telefon szolgáltatásunkkal is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy Önök és családjuk minél kényelmesebben és gondtalanabbul tarthassa a kapcsolatot rokonokkal, ismerősökkel, barátokkal. Továbbra is kényelmesen telefonálhatnak, ahogy már eddig is megszokta, viszont mostantól sokkal kevesebbért, hiszen hálózaton belül minden hívás 0 Ft/perc, a havidíj pedig mindössze 600 Ft/hó.hálózaton belüli hívások
helyi hívások
távolsági hívások
mobil hívások
csúcsidőben*
0 Ft9,9 Ft 
17,19 Ft
57,29 Ft
csúcsidőn kívül*
0 Ft
4,69 Ft
9,9 Ft
34,38 Ft

* csúcsidőszak: munkanapokon 7:00 és 18:00 óra között; csúcsidőn kívül: minden egyéb időben

Fontos információk
Tájékoztatjuk, hogy 2011. január 1-jétől kizárólag a PR-Telecom Zrt.-vel megkötött egyedi előfizetői szerződések alapján áll módunkban szolgáltatást nyújtani. Azon előfizetőinknek, akik jelenleg is rendelkeznek kábeltévé és/vagy internet előfizetéssel, a szolgáltatás további igénybevételéhez feltétlenül szükséges a jelenlegi szerződés módosítása. Kábeltelevíziós szolgáltatás tekintetében a jelenlegi műsorkínálattal és havi díjakkal történik a szerződésmódosítás, míg az internet szolgáltatás tekintetében a fentebb bemutatott PR-Telecom által kínálat szolgáltatási csomagokra.

Az adminisztrációs feladatokkal kapcsolatban ideiglenes ügyfélszolgálatunkon (Polgármesteri Hivatal 4. ajtó Tárgyalóterem)  2011. január 13-31. között hétfőtől péntekig 900-1800 óra között, szombati napokon pedig 9 – 18 óráig az Ügyfélszolgálatunkon, (a Művelődési Ház melletti pincehelyiségben) állunk rendelkezésükre.

Bármely egyéb felmerülő kérdés esetén hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat az 1231-es kék számon, ahol munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást Önöknek.


Feltöltésre került a december 14-ei képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A letöltéséhez kattintson ide!


Feltöltésre került a december 14-ei képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A letöltéséhez kattintson ide!

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

Otthonunk, Lakitelek újság

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke