Főoldal
Ma 2020. február 22. szombat, Gerzson, Zétény napja van.
Holnap
Alfréd, Mirtill
napja lesz.

Lakitelek Önkormányzata tájékozatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2016.08.01-től változás történik, a szilárd hulladék elszállításával kapcsolatban. A korábbi Laki-Gazda Kft. helyett, a FBH-NP Nonprofit KFT. látja el a fenti időponttól, a szilárd hulladékszállítást egyenlőre, a megszokott rend szerint.

A váltást az tette szükségessé, hogy 2016. 04. 01-től a hulladékkezelési díj beszedésére már nem volt jogosult a Laki-Gazda Kft., helyette ez az állami NHKV Zrt. feladata lett. Az eddigiekben Lakitelek Önkormányzata, 26 millió Ft támogatást nyújtott, a saját tulajdonú Kft. részére. Tekintettel a törvényi szabályozásokra, valamint a Kft. gazdaságtalan működésére, halaszthatatlan volt a közszolgáltatás elvégzésére külsős céggel szerződést kötni.

Az új cég, az eddigi szolgáltatásokon felül igyekszik még színvonalasabban ellátni a különböző hulladékok elszállítását, az eddig megszokott, törvényben rögzített díjon. A Laki-Gazda Kft. dolgozói részére, az új cég munkalehetőséget ajánlott fel. Azon dolgozóink, akik nem élnek ezzel a lehetőséggel, a Településüzemeltetési csoportban dolgoznak tovább.

A Laki-Gazda Kft. működésével és vagyonával kapcsolatban a tárgyalások zajlanak, amelynek eredményéről a lakosságot folyamatosan tájékoztatni fogjuk.

 

 

                                                                                                                          Zobokiné Kiss Anita

                                                                              polgármester

 

Figyelmetlenségből klórgáz szabadult fel

A lakosság tájékoztatására szeretnénk közölni, hogy kisebb fajta baleset történt a Tősfürdőben vasárnap reggel. Szerencsére azonban személyi sérülés nem történt.

Figyelmetlenségből kifolyólag, a sósav összekeveredett a hipóval, aminek következtében klórgáz szabadult fel, ami veszélyes az emberi szervezetre. Szerencsére a figyelmetlenséget okozó személy időben ki tudott menekülni a helyiségből, és nem esett baja.

Meghívó a képviselő-testületi ülésre - június 09.Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló, 2011. évi CLXXXIX. törvény 43. §-ában foglalt rendelkezése alapján

2016. június 9-én (csütörtök) 14:00 órakor

tartja soron következő ülését és taggyűlését,
melyre tisztelettel meghívom.

Ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozóterme

Iskolazöldítés pályázat videói

Az Önkormányzat jelenleg futó "Iskolazöldítés és kapcsolódó szemléletformálás Lakiteleken" KEOP-6.2.0/B/11-2011-0045 azonosítójú, az aktív környezetvédelemről és az általános gondolkodásmód változtatásról szóló pályázata minden hónapban sok újdonságot hoz az iskola és áttételesen a település életébe.

Az iskolánkban készült videók megtekintéséhez kattintson a Bővebben gombra!

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke