Híreink
Ma 2019. július 17. szerda, Endre, Elek, Dzsesszika napja van.
Holnap
Frigyes, Kamill
napja lesz.

Ezúttal minden a sütőtökről szólt

 

 tokok

 

Fotóalbum: Feltöltés alatt

Újabb tartalmas összejövetelen vannak túl az ifjú farmerek. Október 26-án, pénteken délután tartotta soron következő összejövetelét az Ifjú farmerek klubja, ahol ezúttal minden a sütőtökről szólt.

A „Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben a Tiszakécskei járásban, EFOP-3.9.2-16-2017-000009” pályázattal hatvannyolc millió forintot nyert az önkormányzat. A támogatásnak köszönhetően negyven helyi általános iskolás (ifjú farmerek), ingyen vehetett részt a nyáron egy öt napos táborban, amit a kempingben tartottak. Most ősszel viszont már a munkáé volt a főszerep. A programban részvevő diákok, első akcióként, a régi idők hagyománya szerint, kézzel törték a kukoricát, de kivették a részüket a részükre kialakított tankert és mintagazdaságban a növények gondozásából, valamint betekintést nyerhettek a baromfik gondozásába is.

Az elmúlt pénteken már inkább a pihenésé, a tartalmas kikapcsolódásé volt a főszerep. A gyermekek az Univer felajánlásaként sült tököt ehettek, melyet a Laki-Konyha Kft készített el számukra, de készítettek sütőtökös kókuszgolyót is, valamint rendeztek tökfaragó versenyt is. A gyermekek jó hangulatban töltötték el a péntek délutánt a nemrégiben teljes egészében felújított, és új bútorzatot kapott napközi étkezőben, ahol rendkívül szép tökfaragványok születtek.

Az ifjú farmereket a jövőben is érdekes programok várják: még november hónapban részt vehetnek egy üzemlátogatáson, jövő tavasszal pedig beindul a tankertben a szabadtéri növénytermesztés is, melyet a gyermekek már nagyon várnak, és mely az ő ötleteiket és igényeiket is figyelembe véve fog megvalósulni.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke