Híreink
Ma 2019. augusztus 18. vasárnap, Ilona, Ilka napja van.
Holnap
Huba
napja lesz.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

A pályázat kiírója: Lakitelek Önkormányzata

A pályázat célja: 2001/1 és 2001/2 hrsz-ú ingatlan értékesítése

A pályázat jellege: nyílt, egyfordulós

A pályázat tárgya: a Lakitelek 2001/1 helyrajzi számú 9950 m2 térmértékű és 2001/2 helyrajzi számú 4940 m2 térmértékű, „kivett beépítetlen terület” besorolású ingatlanok értékesítése

Az értékesítéssel kapcsolatban, a vételáron felül felmerülő minden költség a vevőt terheli (értékbecslési díj, szerződéskötési díj, földhivatali bejegyzési díj). Az ingatlanok csak együttesen pályázhatóak.

E költségeket az önkormányzat az egyéb dologi kiadások előirányzata terhére megelőlegezi.

Az ajánlatok benyújtásának helye, módja:

A pályázatokat zárt borítékban lehet benyújtani Lakitelek Polgármesteréhez címezve (Lakitelek Önkormányzata, 6065 Lakitelek, Széchenyi krt. 48.).

A borítékon a „PÁLYÁZAT A LAKITELEK 2001/1 és 2001/2 hrsz-ú INGATLANOK MEGVÁSÁRLÁSÁRA – FELBONTANI CSAK A MEGADOTT HELYEN ÉS IDŐBEN!” szöveget fel kell tüntetni. Ennek hiánya a pályázat érvénytelenségét vonja maga után!


A pályázóknak 100.000,- Ft pályázati díjat kell fizetni. A nyertes pályázó esetén a díj a vételárba beszámít, a nem nyertes pályázók esetén a pályázatok elbírálásától számított 10 napon belül a pályázati díj visszafizetésre kerül. A díj megfizethető készpénzben a polgármesteri hivatal pénztárába, illetve átutalással a Fókusz Takarékszövetkezetnél vezetett 52000018-11100018 számú számla javára.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. július 23. 10 óra

Ha a pályázat nyertese – vagy annak visszalépése folytán a szerződés megkötésére jogosult pályázó – az adásvételi szerződés megkötésétől eláll, akkor a letétként elhelyezett biztosítékot elveszti.


A pályázat részeként benyújtandó dokumentumok:

           

  • A pályázati feltételeknek megfelelő tartalmú ajánlat, amely tartalmazza az ingatlan ajánlott vételárát.
  • Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a vevő vállalja az értékesítéssel kapcsolatban felmerülő költségek megtérítését.
  • Pályázati díj megfizetésének igazolása.
  • A pályázónak vállalnia kell, hogy a megvásárolt ingatlanon a tulajdonszerzéstől számított 3 éven belül olyan tevékenységet valósít meg, amelyből az önkormányzatnak adóbevétele származik. Az adásvételi szerződésben kikötésre kerül, hogy amennyiben a Vevő ennek nem tesz eleget, úgy az ingatlan a szerződéskori vételár önkormányzat által történő visszafizetése mellett a tulajdonjog visszaszáll Eladóra.
  • A pályázónak meg kell jelölni a beruházási célt, amelynek összeegyeztethetőnek kell lenni az ingatlan szomszédságában található lakóingatlanokkal.

A beérkezett pályázatok bontására 2018. július 23-án 11 órakor kerül sor. Az ajánlatok bontásánál minden ajánlatevő jelen lehet. A pályázatok bontását Lakitelek Önkormányzata Polgármestere, vagy annak meghatalmazottja végzi. A pályázatok elbírálását a Képviselő-testület soron következő ülésén tárgyalja.

A pályázatok elbírálásának szempontrendszere: a pályázatok elbírálása a vételi ár, illetve a fejlesztési terv alapján történik.

Eredményes pályázat esetén az ingatlanra vonatkozóan értékbecslés kerül megrendelésre. Amennyiben az értékbecsült ár magasabb, mint a nyertes ajánlat, úgy az ajánlattevők között licitálásra kerül sor. A legkisebb ajánlható ár az értékbecsült ár.


A pályázattal kapcsolatban információ kérhető Lakiteleki Polgármesteri Hivatal titkárságán személyesen (Lakitelek, Széchenyi krt. 48.), a 76/449-011-es telefonszámon, vagy a
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot annak valamennyi fázisában, akár indokolás nélkül is visszavonja, érvénytelennek vagy eredménytelennek nyilvánítsa, vagy új pályázatot írjon ki.

Valamennyi ajánlattevő a pályázat eredményéről a döntést követő 8 napon belül írásbeli értesítést kap.

A pályázati kiírás a Lakitelek Önkormányzata hivatalos hirdetőtábláján és a honlapján (www.lakitelek.hu) kerül meghirdetésre.

Lakitelek, 2018. július 13.

                                                                  Kiss Anita

                                                                  polgármester


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke