Híreink
Ma 2019. augusztus 18. vasárnap, Ilona, Ilka napja van.
Holnap
Huba
napja lesz.

Pályázati sikernek köszönhetően bővül a Laki-Konyha eszközkészlete

 

A Laki-Konyha Kft még a tavalyi év végén nyújtott be támogatási igényt a Vidékfejlesztési Program keretein belül meghirdetett Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése célú felhívás alapján. A napokban megérkezett a támogatói okirat, melynek értelmében a településünk közétkeztetését végző kft pályázata pozitív elbírálást nyert, és 14.815.805.-Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. Ez csupán a támogatás összege, emellé jön még az önerő, így a projekt teljes költsége összesen 17.556.065.-Ft. A projekt keretein belül több mint 60 eszköz kerül beszerzésre, köztük: kombisütők, grillcsirke sütő, zöldség- és gyümölcsmosó, többféle zöldség és gyümölcs előkészítéséhez kapcsolódó eszköz, többféle tárolással kapcsolatos eszköz, munkaasztalok, hűtő- és fagyasztószekrények. A megvalósuló projektnek köszönhetően a Laki-Konyha kft még szélesebb körben, és még magasabb minőségben tudja majd kiszolgálni intézményi- és magán megrendelőit.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke