Híreink
Ma 2018. december 16. vasárnap, Etelka, Aletta napja van.
Holnap
Lázár, Olimpia
napja lesz.

Kivágták a veszélyes fákat

 

Tőserdő, és a Holt-Tisza partja településünk turisztikailag frekventált pontja. Évről-évre tízezrek keresik fel természeti szépségei miatt, vagy a nyári szezonban tartott rendezvények, fesztiválok idején. Nagyon fontos, hogy az ide látogatók ne csak jól érezzék magukat, de az itt eltöltött idejüket biztonságban is tudják tölteni. Ennek érdekében időről-időre szükséges a part menti fák állapotának felülvizsgálata, és szükség szerinti kivágása, a veszélyes ágak eltávolítása. Az idei felülvizsgálatot követően az elmúlt héten a Tiszakécske Önkormányzat Tűzoltó Parancsnokságának munkatársai emelőkosaras gépjárművet is igénybe véve elvégezték a vizsgálat során megjelölt fák kivágását, ezzel biztosítva, hogy az ide látogatók a továbbiakban is biztonságban tudják eltölteni szabadidejüket.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Részben felhős

-9°C

Lakitelek

Részben felhős
Páratartalom: 96%
Szél: D/DNY, 8.05 km/h
Hétfő -5°C / -1°C Felhős
Kedd -4°C / 0°C Részben felhős
Szerda -7°C / -2°C Részben felhős
Csütörtök -5°C / -2°C Felhős
Péntek -3°C / -1°C Többnyire felhős
Szombat -4°C / 0°C Többnyire felhős

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas