Híreink
Ma 2019. augusztus 18. vasárnap, Ilona, Ilka napja van.
Holnap
Huba
napja lesz.

Kivágták a veszélyes fákat

 

Tőserdő, és a Holt-Tisza partja településünk turisztikailag frekventált pontja. Évről-évre tízezrek keresik fel természeti szépségei miatt, vagy a nyári szezonban tartott rendezvények, fesztiválok idején. Nagyon fontos, hogy az ide látogatók ne csak jól érezzék magukat, de az itt eltöltött idejüket biztonságban is tudják tölteni. Ennek érdekében időről-időre szükséges a part menti fák állapotának felülvizsgálata, és szükség szerinti kivágása, a veszélyes ágak eltávolítása. Az idei felülvizsgálatot követően az elmúlt héten a Tiszakécske Önkormányzat Tűzoltó Parancsnokságának munkatársai emelőkosaras gépjárművet is igénybe véve elvégezték a vizsgálat során megjelölt fák kivágását, ezzel biztosítva, hogy az ide látogatók a továbbiakban is biztonságban tudják eltölteni szabadidejüket.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke