Híreink
Ma 2019. február 17. vasárnap, Donát napja van.
Holnap
Bernadett
napja lesz.

Tisztelt Szülők!

Lakitelek Önkormányzata 2018. július 2- augusztus 17-ig ismét biztosítja a nyári napközit azon iskolás gyermekek részére, akiknek a szülei nem tudnak gondoskodni gyermekeik nyári felügyeletéről.  A tábor 2017. július 2.  és augusztus 17. között, reggel 8 órától (igény szerint korábban) délután 16 óráig várja a gyermekeket a Lévai Iskolában, Lakitelek, Széchenyi krt. 70. szám alatti C épületében. Ez időszak alatt a gyermekek felügyeletét hivatásos pedagógusok látják el.
Részükre a Laki-konyha ebédet biztosít, de a gyermekek tízórai és uzsonna, valamint innivalóval történő ellátásáról a szülőnek kell gondoskodni.

A Lakiteleki Önkormányzat a heti turnusokban részt vevő gyermekek számát maximum 30 főre állapítja meg, mivel a hely és a pedagógusok létszáma ennyi főre biztosított.

A nyári gyermekfelügyelet elsősorban azon családok gondját szeretné enyhíteni, akik munkaviszonyuk miatt nem tudják megoldani gyermekeik nyári felügyeletét, ezért kérjük, hogy a szülők munkáltatói igazolással szíveskedjenek igazolni, hogy munkaviszonyban állnak.

Érdeklődni a Lakiteleki Polgármesteri Hivatal 4-es szobájában Molnár Sándor Józsefné Gondi Etelka aljegyzőnél, valamint a 06-76/449-011-es telefonszámon vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.


Lakitelek, 2018. június 18.


                                                          
                                                  Üdvözlettel:

                                                                                                    Kiss Anita s.k.
                                                                                                      polgármester


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas