Híreink
Ma 2019. augusztus 18. vasárnap, Ilona, Ilka napja van.
Holnap
Huba
napja lesz.

Átadták a szabadtéri kondi parkot

kondipark atado 02

Fotóalbum

 

Április 19-én, délután öt órakor hivatalosan is átadták a szabadtéri kondi parkot. A létesítményt megvalósítását, mely a művelődési ház, és a gördeszka pálya között kapott otthont, az önkormányzat teljes egészében saját forrásból finanszírozta.

Jó két éve dédelgetett álom teljesült be a mai nappal, mondta el Kiss Anita polgármester asszony az átadó ünnepségen. Az Ifjúsági klub tagjaival folytatott beszélgetésen ekkor került fel ugyanis először szóba, hogy remek lenne, ha településünkön is megvalósulna egy szabadtéri kondi park és street workout pálya, mely nagyszerű kikapcsolódási, és sportolási lehetőséget biztosítana a fiatalok, és már nem annyira fiatalok számára is. A Képviselő-testület már akkor eldöntötte, hogy ha lehetősége lesz rá, akkor megvalósítják ezt az elképzelésüket is, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy Lakitelek egy élhetőbb település legyen.

A most megvalósult beruházás során lehelyezésre került három darab, páros fitness eszköz, melyek segítségével a teljes felsőtest átmozgatása lehetséges. Kialakításra került egy a szabványoknak megfelelő gumiborítású street workout pálya, melyen a test minden izma megdolgoztatató, valamint elhelyezésre került egy, az eszközök helyes használatát bemutató információs tábla is. Az átadó ünnepség keretein belül a nemzetiszín szalag átvágását követően a Kecskeméti Street Workout Team először bemutatta a pályán elvégezhető alapgyakorlatokat, majd látványos bemutatót tartottak annak szemléltetésére, hogy kellő kitartással és gyakorlással milyen speciális gyakorlatok megvalósítására lehet képes az ember, melyet az ünnepségen részt vevők lélegzet visszafojtva néztek, és hatalmas tapssal jutalmaztak.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke