Híreink
Ma 2019. február 16. szombat, Julianna, Lilla napja van.
Holnap
Donát
napja lesz.

Nem emelkednek a térítési díjak az idei évben

Március 8-án, csütörtökön tartotta idei harmadik rendes ülését a Képviselő-testület. Az ülésen több fontos napirendi pont mellett tárgyalták a Gondozási Központ és a Bölcsőde 2018-as térítési díjának mértékét is.

Minden év tavaszán dönt a testület a következő egy évben alkalmazandó térítési díjak mértékéről. A Képviselő-testület már sokszor bizonyította szociális érzékenységét, mely a mostani döntésen is jól tükröződik. Ennek értelmében sem a Gondozási Központ, sem a Bölcsőde térítési díjai nem emelkednek az idei évben. A döntésekkel kapcsolatban Kiss Anita polgármester asszony elmondta: A Gondozási Központ esetén megvizsgálták a környékbeli, hasonló szolgáltatást nyújtó intézmények térítési díjának mértékét is, és bár azon intézményekben magasabb díjat kérnek a gondozottak ellátásáért, a testület mégis a tavalyi díjazás változatlan hagyása mellett döntött, ezzel is segítve azokat, akik hozzátartozóikat jó helyen szeretnék tudni. A Bölcsőde esetén is hasonló indok miatt döntöttek a díjak változatlanul hagyása mellett, hisz a szolgáltatást olyan családok veszik igénybe, ahol az édesanyának vagy a munkája, vagy a család megélhetése miatt a kötelezőnél korábban kell visszamennie dolgozni, és a magasabb díj nagyobb terhet róna a családokra.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas