Híreink
Ma 2019. március 20. szerda, Klaudia, Alexa napja van.
Holnap
Benedek, Napsugár
napja lesz.

 

Tourex01

 

28. alkalommal került megrendezésre a TOUREX Idegenforgalmi Szakkiállítás és Vásár február 23-24-én Kecskeméten, a Hírös Agóra- Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban.

 

Településünket az idei évben is a Tőserdő Turisztikai Nonprofit Kft képviselte a kiállítók között. A kiállításon a hagyományoknak megfelelően üdülési, turisztikai és idegenforgalmi látnivalókkal, szolgáltatásokkal mutatkozhattak be a kiállítók.

A Tőserdő Turisztika Nonprofit Kft minden lehetőséget megragad annak érdekében, hogy népszerűsítse településünket és növelje idegenforgalmi vonzerejét. Tóth Ferenc, a kft ügyvezetője elmondta: nagy sikere volt a lakiteleki standnak, ahol bemutatták a Tősfürdőt, a Kalandparkot, a Holt-Tisza természeti szépségeit és kikapcsolódási lehetőségeit, Lakitelek hagyományőrző tevékenységét és kultúráját. A kft munkatársai településünket bemutató szórólapot is osztottak az érdeklődőknek. A stand látogatóitól megtudhattuk azt is, hogy Tőserdő, és a Tőserdei rendezvények nagy népszerűségnek örvendenek, és nem csak szűkebb környezetünkben, de az ország távolabbi pontjain is ismertek.

 

Tourex02


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas