Híreink
Ma 2018. szeptember 21. péntek, Máté, Mirella napja van.
Holnap
Móric
napja lesz.

karacsony01

Sajnos településünkön is élnek olyan családok, akik anyagi problémákkal küzdenek, így talán nem kerülne ajándék a kisgyermekeknek a karácsonyfa alá. Az ő karácsonyukat kívánta szebbé tenni az idei évben is az önkormányzat.

A polgármesteri hivatal dolgozói az idei évben is felmérték, hogy kik azok, akiknek szükségük van segítségre. Az ő számukra a Falukarácsony teljes bevételéből, valamit az Önkormányzat által biztosított keretből főként tartós élelmiszereket tartalmazó csomag került összeállításra, melyekbe játékok és édességek is kerültek a gyermekek számára. Az összeállított összesen száz csomagot a hivatal munkatársai, valamint a Képviselő-testület tagjai juttatták el a rászoruló családok részére.

Emellett az Önkormányzat december 19. és 22. között lehetőséget biztosított az érintettek részére, hogy a pozitív elbírálású szociális tűzifa határozatuk felmutatását követően a megítélt keményfa tűzifát átvehessék. A személyenként 1 köbméter akácfa felrakodásában a Településüzemeltetési csoport munkatársai segítettek. Azok részére, akik karácsony előtt nem vették át a részükre megítélt tűzifát, legközelebb január 2-át követően lesz rá lehetőségük.

karacsony01

karacsony02


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Tiszta

12°C

Lakitelek

Tiszta
Páratartalom: 86%
Szél: K/DK, 11.27 km/h
Szombat 8°C / 19°C Elszórtan zivatarok
Vasárnap 7°C / 21°C Részben felhős
Hétfő 10°C / 17°C Elszórtan zivatarok
Kedd 7°C / 15°C Többnyire napos
Szerda 3°C / 15°C Részben felhős
Csütörtök 2°C / 16°C Részben felhős

Térkép

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas