Híreink
Ma 2018. október 23. kedd, Gyöngyi napja van.
KÖZTÁRSASÁG KIKIÁLTÁSA
Holnap
Salamon
napja lesz.

Advent I vasarnap2017 17

 

 

 

Fotóalbum

Az idei már a harmadik esztendő, amikor az önkormányzat megrendezi Adventi Rendezvénysorozatát a művelődési ház parkjában, azonban a mostani volt az első Advent vasárnap, amit hamisítatlan téli időjárásban, hóval a cipők talpa alatt tölthettünk el.

A programok ezúttal is délután kettő órától vették kezdetüket. A segítők már összeszokott csapatként működve néhány óra alatt felépítették a parkban a Betlehemet, valamit elkészítették településünk hatalmas adventi koszorúját, miközben a művelődési ház aulájában népi fajátékokat próbálhattak ki az érdeklődők, valamint kézműves foglalkozáson vehettek részt a Kézimunka Szakkör közreműködésével. Szintén hagyomány már, hogy a gyertyagyújtásra érkezőket zsíros kenyérrel, forralt borral és teával vendégeli meg az önkormányzat jóvoltából.

Este öt órakor Kiss Anita polgármester asszony köszöntötte a megjelenteket, majd Kókai Géza református tiszteletes mondta el ünnepi gondolatait, ezt követően pedig meggyújtotta az első, lila színű adventi gyertyát, mely a hit szimbóluma. Ezt követően a Bóbita csoport óvodásai mutatták be ünnepi műsorukat, majd az általános iskola alsó tagozatos diákjainak betlehemi műsora következett. A műsorszámokat követően még hosszasan folyt a beszélgetés a művelődés ház parkjában, miközben halkan szóltak a karácsonyi dallamok.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Részben felhős

16°C

Lakitelek

Részben felhős
Páratartalom: 46%
Szél: NY/ÉNY, 37.01 km/h
Szerda 3°C / 12°C Záporok
Csütörtök 1°C / 11°C Eső
Péntek 5°C / 15°C Részben felhős
Szombat 11°C / 18°C Többnyire felhős
Vasárnap 13°C / 21°C Többnyire felhős
Hétfő 12°C / 19°C SP_WEATHER_BREEZY

Térkép

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas