Híreink
Ma 2019. január 16. szerda, Gusztáv napja van.
Holnap
Antal, Antónia
napja lesz.

 

DSC 6449 

Fotóalbum

A tavalyi évben a Kodály Zoltán utca, az Esze Tamás utca, valamint a Liget utca kapott aszfaltborítást. A fejlődés idén sem állt meg, a Képviselő-testület szeptember 14-ei ülésén döntött a Semmelweis és a Martinovics utca szilárd burkolattal történő ellátásáról.

A szakemberek néhány nappal ezelőtt befejezték a kivitelezési munkálatokat, így november 27-én, délután sor kerülhetett az ünnepélyes utcaavatásra is.

Délután három órakor a Semmelweis, fél négykor a Martinovics utcát adták át hivatalosan is az utcák lakóinak. Az átadáson jelen volt Kiss Anita polgármester asszony, Szentirmay Tamás alpolgármester úr, Csikós Mihály képviselő úr, valamint az utcák lakói, akik hálájukat fejezték ki a településvezetők felé, hogy megvalósulhatott az általuk régóta várt aszfaltozás, valamint megoldódott a csapadékvíz-elvezetés is. Az utcák kivitelezési költségeit ezúttal is - a lakossági hozzájáruláson túlmenően - az önkormányzat saját forrásból finanszírozta.

A Képviselő-testület továbbra is tartja magát korábbi elképzeléséhez, mely szerint a lehetőségekhez mérten minden évben újabb utca, utcák burkolását szeretnék megvalósítani. Ennek érdekében több utca terve is elkészíttetésre került, így a szükséges anyagi forrás előteremtését követően a jövőben tovább növekedhet a szilárd burkolatú utcák száma településünkön.

 

 

 

 


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas