Híreink
Ma 2018. november 21. szerda, Olivér napja van.
Holnap
Cecília
napja lesz.

Közel félmilliárd forint a térség felzárkóztatására

 

A Tiszakécskei Járás működési területének települései (Tiszakécske, Lakitelek, Szentkirály, Tiszaalpár és Tiszaug), valamint a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, a Grasroots Sport Oktatás-módszertani és Kutatásfejlesztési Nonprofit kft. és a Fénykörközösség Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Kft., konzorciumi formában, közös pályázatot nyújtottak be az EFOP-3.9.2-16 kódszámú, „Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” című felhívás keretében. Az együttműködés sikeres volt, a konzorcium összesen 491.074.921.-Ft-ot nyert el, melyből településünkre 74.755.512.-Ft támogatás kerül. Ezen összegből az önkormányzat által fenntartott alapszintű humán közszolgáltatásokban dolgozó szakemberek képzése; a hátrányos helyzetű gyerekek közneveléshez, felsőoktatáshoz való hozzáférésének támogatása; a tanulók személyiség- és kompetenciafejlesztését, iskolai és munkaerő-piaci érvényesülését elősegítő iskolán kívüli programok, valamint komplex óvodai szolgáltatásfejlesztés valósítható meg. Ezen projekt csak a kezdete a 2023. év végéig tervezett gazdaság- és településfejlesztési elképzelésnek, melynek fő célkitűzései: helyi humánerőforrás-, helyi gazdaság-, helyi piac-, helyi foglalkoztatás fejlesztés a község fenntartása és a népessége megtartása érdekében.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Felhős

5°C

Lakitelek

Felhős
Páratartalom: 92%
Szél: K, 9.66 km/h
Csütörtök 2°C / 6°C Felhős
Péntek 2°C / 7°C Többnyire felhős
Szombat 0°C / 7°C Többnyire felhős
Vasárnap 2°C / 10°C Többnyire felhős
Hétfő 3°C / 8°C Elszórtan zivatarok
Kedd 1°C / 5°C Elszórtan zivatarok

Térkép

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas