Híreink
Ma 2018. február 25. vasárnap, Géza, Alexander napja van.
Holnap
Edina, Szvetlána
napja lesz.

Közel félmilliárd forint a térség felzárkóztatására

 

A Tiszakécskei Járás működési területének települései (Tiszakécske, Lakitelek, Szentkirály, Tiszaalpár és Tiszaug), valamint a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, a Grasroots Sport Oktatás-módszertani és Kutatásfejlesztési Nonprofit kft. és a Fénykörközösség Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Kft., konzorciumi formában, közös pályázatot nyújtottak be az EFOP-3.9.2-16 kódszámú, „Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” című felhívás keretében. Az együttműködés sikeres volt, a konzorcium összesen 491.074.921.-Ft-ot nyert el, melyből településünkre 74.755.512.-Ft támogatás kerül. Ezen összegből az önkormányzat által fenntartott alapszintű humán közszolgáltatásokban dolgozó szakemberek képzése; a hátrányos helyzetű gyerekek közneveléshez, felsőoktatáshoz való hozzáférésének támogatása; a tanulók személyiség- és kompetenciafejlesztését, iskolai és munkaerő-piaci érvényesülését elősegítő iskolán kívüli programok, valamint komplex óvodai szolgáltatásfejlesztés valósítható meg. Ezen projekt csak a kezdete a 2023. év végéig tervezett gazdaság- és településfejlesztési elképzelésnek, melynek fő célkitűzései: helyi humánerőforrás-, helyi gazdaság-, helyi piac-, helyi foglalkoztatás fejlesztés a község fenntartása és a népessége megtartása érdekében.

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Programnaptár

loader

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

SP_WEATHER_BREEZY

-7°C

Lakitelek

SP_WEATHER_BREEZY
Páratartalom: 53%
Szél: ÉK, 40.23 km/h
Hétfő -8°C / -3°C SP_WEATHER_BREEZY
Kedd -8°C / -5°C Felhős
Szerda -8°C / -5°C Többnyire felhős
Csütörtök -11°C / -3°C Részben felhős
Péntek -5°C / -1°C Többnyire felhős
Szombat -2°C / 1°C Többnyire felhős

Térkép

Választások 2018

valasztas

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke