Híreink
Ma 2018. november 21. szerda, Olivér napja van.
Holnap
Cecília
napja lesz.

napelemes kand 01

A tavalyi évben egy, az idei évben nyolc napelemes világítótest került kiépítésre a külterületi dűlőutak mentén. Most egy pályázati sikernek köszönhetően tovább bővül a napelemes közvilágítással lefedett terület nagysága.

A Képviselő-testület határozott célokat tűzött ki maga elé a választásokkor, melyek egyike: a lehetőségekhez képest minél nagyobb területen lefedni a külterületet napelemes világítótestekkel, ezzel is növelve az ott élők életminőségét, segítve a közlekedést. A tavalyi és az idei évben összesen kilenc darab napelemes világítótest került kiépítésre, melyet az önkormányzat saját forrásból finanszírozott. Most a Földművelésügyi Minisztérium által a 2017. évi Tanyafejlesztési Program keretében kiírt pályázaton az Önkormányzat 4.912.614.-Ft-ot nyert el „Szigetüzemű külterületi közvilágítás kialakítása tanyákra vezető bekötőutak kereszteződésénél és tanyasi buszmegállóban” című fejlesztés megvalósítására. Ezen összegből további világítótestek kerülnek kiépítésre, ezzel is növelve a külterület közvilágítással való lefedettségét.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Felhős

5°C

Lakitelek

Felhős
Páratartalom: 94%
Szél: DK, 19.31 km/h
Csütörtök 1°C / 6°C Felhős
Péntek 2°C / 7°C Többnyire felhős
Szombat 0°C / 7°C Többnyire felhős
Vasárnap 2°C / 9°C Többnyire felhős
Hétfő 2°C / 7°C Elszórtan zivatarok
Kedd 2°C / 6°C Elszórtan zivatarok

Térkép

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas