Híreink
Ma 2018. február 25. vasárnap, Géza, Alexander napja van.
Holnap
Edina, Szvetlána
napja lesz.

napelemes kand 01

A tavalyi évben egy, az idei évben nyolc napelemes világítótest került kiépítésre a külterületi dűlőutak mentén. Most egy pályázati sikernek köszönhetően tovább bővül a napelemes közvilágítással lefedett terület nagysága.

A Képviselő-testület határozott célokat tűzött ki maga elé a választásokkor, melyek egyike: a lehetőségekhez képest minél nagyobb területen lefedni a külterületet napelemes világítótestekkel, ezzel is növelve az ott élők életminőségét, segítve a közlekedést. A tavalyi és az idei évben összesen kilenc darab napelemes világítótest került kiépítésre, melyet az önkormányzat saját forrásból finanszírozott. Most a Földművelésügyi Minisztérium által a 2017. évi Tanyafejlesztési Program keretében kiírt pályázaton az Önkormányzat 4.912.614.-Ft-ot nyert el „Szigetüzemű külterületi közvilágítás kialakítása tanyákra vezető bekötőutak kereszteződésénél és tanyasi buszmegállóban” című fejlesztés megvalósítására. Ezen összegből további világítótestek kerülnek kiépítésre, ezzel is növelve a külterület közvilágítással való lefedettségét.

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Programnaptár

loader

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Többnyire tiszta

-9°C

Lakitelek

Többnyire tiszta
Páratartalom: 73%
Szél: É/ÉK, 22.53 km/h
Hétfő -7°C / -3°C SP_WEATHER_BREEZY
Kedd -8°C / -6°C Felhős
Szerda -9°C / -5°C Többnyire felhős
Csütörtök -11°C / -3°C Részben felhős
Péntek -5°C / -1°C Többnyire felhős
Szombat -3°C / 1°C Többnyire felhős

Térkép

Választások 2018

valasztas

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke