Híreink
Ma 2018. március 17. szombat, Gertrúd, Patrik napja van.
Holnap
Sándor, Ede
napja lesz.

DSCN6426

Fotóalbum

A vasárnapi szélvihar településünket sem kímélte, több területen áramkimaradás volt, és több fát is kidöntött az orkánerejű szél.

A Tősfürdő öltöző épülete előtt található nyírfa tövestől csavarodott ki, megrongálva az internetkábelt és az antennát is. A Grillterasz kiülőjének tetejét is megtépázta a szél, ahogyan a fürdő faház fenyőfáját is. A Jókai utcai játszótér időszakosan lezárásra került a leszakadt és a fákon fennakadt gallyak miatt. Szerencsére személyi sérülés sehol nem történt, és jelentős káreseményről sem érkezett információ. Az éjszaka folyamán a tűzoltók és a polgárőrök több helyen is segítséget nyújtottak, a Településüzemeltetési csoport munkatársai pedig a hétfői napon avatkoztak be a szükséges helyeken.

Megkérjük a Tisztelt Lakosságot, ha bárhol a vihar következtében veszélyessé vált fát észlelnek, úgy haladéktalanul értesítsék az önkormányzatot, ahol megteszik a szükséges lépéseket a veszélyhelyzet elhárítása érdekében.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Programnaptár

loader

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Felhős

7°C

Lakitelek

Felhős
Páratartalom: 100%
Szél: K/ÉK, 35.40 km/h
Vasárnap -6°C / 0°C Hó
Hétfő -6°C / -1°C Többnyire felhős
Kedd -5°C / 0°C Többnyire felhős
Szerda -5°C / 1°C Részben felhős
Csütörtök -6°C / 1°C Részben felhős
Péntek -6°C / 2°C Részben felhős

Térkép

Választások 2018

valasztas

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke