Híreink
Ma 2018. december 9. vasárnap, Natália, Natasa napja van.
Holnap
Judit, Loretta
napja lesz.

DSCN6426

Fotóalbum

A vasárnapi szélvihar településünket sem kímélte, több területen áramkimaradás volt, és több fát is kidöntött az orkánerejű szél.

A Tősfürdő öltöző épülete előtt található nyírfa tövestől csavarodott ki, megrongálva az internetkábelt és az antennát is. A Grillterasz kiülőjének tetejét is megtépázta a szél, ahogyan a fürdő faház fenyőfáját is. A Jókai utcai játszótér időszakosan lezárásra került a leszakadt és a fákon fennakadt gallyak miatt. Szerencsére személyi sérülés sehol nem történt, és jelentős káreseményről sem érkezett információ. Az éjszaka folyamán a tűzoltók és a polgárőrök több helyen is segítséget nyújtottak, a Településüzemeltetési csoport munkatársai pedig a hétfői napon avatkoztak be a szükséges helyeken.

Megkérjük a Tisztelt Lakosságot, ha bárhol a vihar következtében veszélyessé vált fát észlelnek, úgy haladéktalanul értesítsék az önkormányzatot, ahol megteszik a szükséges lépéseket a veszélyhelyzet elhárítása érdekében.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Többnyire felhős

3°C

Lakitelek

Többnyire felhős
Páratartalom: 83%
Szél: NY/DNY, 19.31 km/h
Hétfő 1°C / 6°C Részben felhős
Kedd -1°C / 3°C Részben felhős
Szerda -1°C / 3°C Többnyire felhős
Csütörtök -4°C / 1°C Részben felhős
Péntek -3°C / 0°C Többnyire felhős
Szombat -3°C / 0°C Többnyire felhős

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas