Híreink
Ma 2018. november 21. szerda, Olivér napja van.
Holnap
Cecília
napja lesz.

56 21Fotóalbum

Október 22-én, este tartották a községi megemlékezést, az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 61. évfordulója alkalmából.

A megjelenteket Kiss Anita polgármester asszony köszöntötte a Templom téren lévő kopjafánál, majd az általános iskola nyolcadik osztályos tanulói mutatták be az iskolai énekkarral közös műsorukat. Ünnepi beszédet mondott dr. Kásler Miklós tanszékvezető egyetemi tanár orvosprofesszor. Őt Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke követte, majd több díj is kiosztásra került. A Simon István díjat maga az alapító adta át Szekér Nórának, a már hagyományosnak számító Kátay-ösztöndíjat pedig Cseh Dániel kapta. A díjazottak rövid bemutatását követően országgyűlési képviselőnk értékelte a nyugdíjasok számára kiírt önéletíró pályázatot. A beérkezett pályamunkák közül Eszes Sándor Életmű című írása bizonyult a legjobbnak. A megemlékezés zárásaként, Beethoven-Egmont nyitányának dallamára, mely az utókor számára a forradalmi napok zenei jelképévé vált, helyezték el az emlékezés koszorúit az 56-os kopjafánál.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Felhős

5°C

Lakitelek

Felhős
Páratartalom: 92%
Szél: K, 14.48 km/h
Csütörtök 2°C / 6°C Felhős
Péntek 2°C / 7°C Többnyire felhős
Szombat 0°C / 7°C Többnyire felhős
Vasárnap 2°C / 10°C Többnyire felhős
Hétfő 3°C / 8°C Elszórtan zivatarok
Kedd 1°C / 5°C Elszórtan zivatarok

Térkép

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas