Híreink
Ma 2019. január 16. szerda, Gusztáv napja van.
Holnap
Antal, Antónia
napja lesz.

levai atado06

 

Fényképek

Október 2-án, hétfőn délután kettő órakor hivatalosan is átadták a Lévai iskola felújított játszóudvarát. A dolgos előkészítői is kivitelezési munkálatokat követően most már a település gyermekei élvezhetik a közösen végzett munka gyümölcsét.

Az Lévai iskola játszóudvarának felújítási munkálatai még a nyár folyamán vették kezdetüket. Az önkormányzat, a Szülői Munkaközösség és a Lakiteleki Iskoláért Alapítvány és helyi vállalkozók összefogásával megvalósuló projektet először a KLIK vezetőjével kellett jóváhagyatni, tekintve, hogy az iskola fenntartása az ő hatáskörük. Ezt követően kezdődhetett meg a tervezés folyamata, majd a tényleges kivitelezés. Tennivaló akadt bőven: megfiatalították a fákat, eltávolították a régi játékokat, megvalósult a tereprendezés, automata locsoló-berendezés került kiépítésre, majd a frissen vetett fűmagoknak köszönhetően kizöldellt az udvar, végül az új játszóelemek is a helyükre kerültek. A képzett szakemberek munkáját több ízben is segítették a szülők, valamint lelkes gyermekek is, és közös erővel tevékenykedtek a végső cél elérése érdekében.

A hétfői hivatalos átadáson jelen volt Kiss Anita polgármester asszony, Szentirmay Tamás alpolgármester úr, Csikós Mihály képviselő úr, aki a projekt menedzselésében is fontos szerepet játszott, valamint a Szülő Munkaközösség több tagja, az iskola képviselői, valamint azok, akikért ez a közös munka elvégzésre került, maguk az iskola tanulói. A gyermekek alig várták, hogy a nemzetiszínű szalag átvágásra kerüljön, és végre birtokba vehessék a felújított játszóudvart, de előtte általuk készített rajzokkal köszönték meg mindazok munkáját, akik nélkül ez a projekt nem valósulhatott volna meg.

A szavak helyett a továbbiakban beszéljenek a képek, nézzék meg az átadáson készült képgalériánkat, és hogy a gyermekek mekkora lelkesedéssel vetették bele magukat a felújított játszóudvar felfedezésének, és az új eszközök kipróbálásának.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas