Híreink
Ma 2018. október 24. szerda, Salamon napja van.
Holnap
Blanka, Bianka
napja lesz.

Időseknapja20

 

Fényképek

Szeptember 30-án, szombaton a művelődési ház adott otthont az idősek napi rendezvénynek, melyet a Gondozási Központ és az önkormányzat közösen szervezett meg.

A megjelent nyugdíjasokat Kiss Anita polgármester asszony köszöntötte. Az önkormányzat külön köszöntötte azt az összesen 29 lakost, akik az elmúlt egy évben töltötték be 80. életévüket. Részükre a képviselő testület tagjai oklevelet adtak át, a hölgyeknek virággal, az uraknak az önkormányzat címerével ellátott borral kedveskedtek.

A kedves szavakat követően változatos előadásokban gyönyörködhettek a megjelentek. Felléptek az óvoda táncos lábú gyermekei, az általános iskola ének-zenei tagozatos diákjai, az Arabeszk Tánc és Mazsorett Csoport növendékei, valamint a Senior Fit Dance. Emellett Pitti Katalin Liszt Ferenc-díjas operaénekes és Pohly Boglárka operett énekes adott színvonalas műsort a megjelentek szórakoztatására.

A programokat követően disznótoros uzsonnára invitálták a vendégeket, melyet a Laki-Konyha Kft. munkatársai készítettek el, emellett sütemény felajánlások is érkeztek szép számban, melyet szintén jóízűen, kellemes beszélgetés közepette, jó hangulatban fogyasztottak el a nap ünnepeltjei.

Mindannyiuk számára kívánunk további hosszú, boldog, gondtalan nyugdíjas éveket!


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

SP_WEATHER_BREEZY

13°C

Lakitelek

SP_WEATHER_BREEZY
Páratartalom: 55%
Szél: NY, 49.89 km/h
Csütörtök 1°C / 11°C Eső
Péntek 5°C / 15°C Részben felhős
Szombat 11°C / 18°C Többnyire felhős
Vasárnap 13°C / 21°C Többnyire felhős
Hétfő 12°C / 19°C SP_WEATHER_BREEZY
Kedd 8°C / 17°C Részben felhős

Térkép

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas