Híreink
Ma 2019. február 22. péntek, Gerzson, Zétény napja van.
Holnap
Alfréd, Mirtill
napja lesz.

DSCN6193 01

A Laki- Konyha Kft. vezetőjének távozásával, számos szabálytalanságra derült fény. Többek között az iskolai tálalókonyhák eszközállapotával, illetve felszereltségével kapcsolatban. Eddig nem volt megoldott a gyermekek tízóraijának szabályszerű tárolása a kiszállítás és a tálalás közötti időszakban. Szükség volt még egy hűtőszekrényre, mely már szerdán leszállításra és beüzemelésre is került.

Megállapítást nyert az is, hogy a napközi tálalókonyhájában is szükség van változtatásokra. Itt folyamatban van a meglévő eszközkészlet állapotának felmérése, és ahol szükséges, a meglévő eszközök cseréjével, és új berendezések vásárlásával biztosítják a teljesen szabályszerű működés feltételeit.

Szintén fontos változás, hogy a korábbi rendszertől eltérően, a menzai étel elvitelére csak a napközitől lesz lehetőség! Ennek legfőbb oka az, hogy eddig az ételhordóban tárolt étel, több óra hosszán keresztül szabálytalanul volt tárolva, mely közegészségügyi szempontból nem volt megfelelő.

Ez egy népszerűtlen döntés, melyet a teljes jogszabályi rendszernek való megfelelés érdekében meg kellett hozni. A napközinél a kiszállított ételek tárolására a feltételek adottak, így próbálunk egy mindenki számára humánus, ugyanakkor a jogszabályi feltételeknek is teljes egészében megfelelő rendszert kialakítani mondta Kiss Anita polgármester asszony.

A menzai étel a jogszabály szerint, intézményi étkezést jelent, és a szabály szerint, elvitelére csak akkor lenne lehetőség, ha a gyermek megbetegszik, és már nem mondható le a részére megrendelt étel. Tekintve azonban, hogy az ebédlő kis befogadóképességű, lehetőséget biztosítunk továbbra is a menzás ebéd ételhordóban történő elszállítására, de csak a napközitől.

Természetesen a vendégebéd továbbra is előfizethető a konyhán, melyet megszokott díjazásért igény esetén ki is szállít a konyha.

Bízunk abban, hogy az új rendszert is sikerül megszokni és az étkezést igénybevevők belátják, hogy a módosításokat az ő érdekükben hoztuk!

 

DSCN6191 01

DSCN6192 01

DSCN6193 01

DSCN6194 01

DSCN6195 01

DSCN6196 01

DSCN6198 01


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas