Híreink
Ma 2019. február 22. péntek, Gerzson, Zétény napja van.
Holnap
Alfréd, Mirtill
napja lesz.

TeSzedd01TeSzedd11

További képek

Az idei évben szeptember 15. és 17. között immár hetedik alkalommal került megrendezésre a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció, mely ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. A kezdeményezéshez idén is csatlakozott településünk.

Szeptember 16-án, szombaton reggel 8 órakor gyülekeztek a művelődési ház előtt az önkéntesek, akik fontosnak érezték, hogy egy délelőttöt a környezetért, településünk szépségéért tevékenykedve töltenek el. A Településüzemeltetési csoport munkatársai a falu belterületén folyamatosan szedik a szemetet, így az önkéntesek a külterületi dűlőutak megtisztításán dolgoztak a délelőtt folyamán. Az érkezőket a szervezők a reggeli köszöntőt követően három csoportra osztották, majd megkezdték a munkát, melynek eredményeképpen több mint 20 zsák szemetet szedtek össze településünk dűlőútjai mentén. Ezúton is szeretnénk megköszönni az önkéntesek áldozatos munkáját!


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas