Híreink
Ma 2018. február 25. vasárnap, Géza, Alexander napja van.
Holnap
Edina, Szvetlána
napja lesz.

TeSzedd01TeSzedd11

További képek

Az idei évben szeptember 15. és 17. között immár hetedik alkalommal került megrendezésre a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció, mely ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. A kezdeményezéshez idén is csatlakozott településünk.

Szeptember 16-án, szombaton reggel 8 órakor gyülekeztek a művelődési ház előtt az önkéntesek, akik fontosnak érezték, hogy egy délelőttöt a környezetért, településünk szépségéért tevékenykedve töltenek el. A Településüzemeltetési csoport munkatársai a falu belterületén folyamatosan szedik a szemetet, így az önkéntesek a külterületi dűlőutak megtisztításán dolgoztak a délelőtt folyamán. Az érkezőket a szervezők a reggeli köszöntőt követően három csoportra osztották, majd megkezdték a munkát, melynek eredményeképpen több mint 20 zsák szemetet szedtek össze településünk dűlőútjai mentén. Ezúton is szeretnénk megköszönni az önkéntesek áldozatos munkáját!

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Programnaptár

loader

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Többnyire tiszta

-9°C

Lakitelek

Többnyire tiszta
Páratartalom: 73%
Szél: É/ÉK, 22.53 km/h
Hétfő -7°C / -3°C SP_WEATHER_BREEZY
Kedd -8°C / -6°C Felhős
Szerda -9°C / -5°C Többnyire felhős
Csütörtök -11°C / -3°C Részben felhős
Péntek -5°C / -1°C Többnyire felhős
Szombat -3°C / 1°C Többnyire felhős

Térkép

Választások 2018

valasztas

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke