Híreink
Ma 2018. november 21. szerda, Olivér napja van.
Holnap
Cecília
napja lesz.

DSCN6138 01 

Szeptember 14-én leszállításra, és beüzemelésre került a Laki-Konyha Kft új dagasztógépe, mely hamarosan megkezdi a hosszú távú szolgálatot a konyhán.

 

További fényképek

Mint ismert, az új berendezés vásárlása azért vált szükségessé, mert a korábbi adományozó az ügyvezető közös megegyezéssel történő munkaviszony megszüntetését követően úgy döntött, hogy a korábban a konyha eszközkészletét növelő adományként emlegetett berendezést visszaveszi. Tette mindezt az iskolakezdés előtt néhány nappal, előzetes egyeztetés, vagy tárgyalás nélkül. Szerencsére ezzel a tettével nem tudott ártani a Laki-Konyha Kft-nek, mert a képviselő-testület néhány óra alatt talált áthidaló megoldást a problémára, és megkezdték a kialakult helyzet végső kezelésének kidolgozását is.

Mindezzel párhuzamosan Kalócz Antal, korábbi képviselő, aki a mai napig aktívan tevékenykedik településünkért, gyűjtést szervezett az új dagasztógép megvásárlásának segítésére. Felhívására érkeztek is az adományok szép számmal, ki-ki lehetőségeihez mérten próbálta segíteni a kialakult helyzet mihamarabbi rendezését. A nagyobb összegű vállalkozói adományoknak, és a magánemberek felajánlásainak köszönhetően néhány nap leforgása alatt 763.525.-Ft gyűlt össze. Ezúton is szeretnénk megköszönni Kalócz Antalnak a gyűjtés megszervezését, és mindazoknak, akik úgy érezték, hogy fontos számukra a település, a gyermekek és idősek étkeztetése, és adományukkal hozzájárultak a dagasztógép megvásárlásához!

Az új gép kiválasztásánál a képviselő-testület kikérte sütőipari szakember véleményét is, hogy a szükséges kapacitás, és igénybevétel figyelembe vételével a konyha számára lehető legmegfelelőbb gépet tudják kiválasztani. A választás végül egy többfunkciós gépre esett, mely a dagasztás mellett habkeverő és törő funkciót is ellát, így még szélesebb körben tudják hasznát venni a konyha munkatársai. A gép csütörtökön megérkezett a konyhába, a szakemberek elvégezték a beüzemelés, már csupán a próbaüzem van hátra, melyet követően visszaállhat minden a normál kerékvágásba, és a konyha ismét saját sütésű kelt finomságokkal tudja ellátni a gyermekeket, időseket, és előfizető vendégeit.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Felhős

5°C

Lakitelek

Felhős
Páratartalom: 94%
Szél: DK, 19.31 km/h
Csütörtök 1°C / 6°C Felhős
Péntek 2°C / 7°C Többnyire felhős
Szombat 0°C / 7°C Többnyire felhős
Vasárnap 2°C / 9°C Többnyire felhős
Hétfő 2°C / 7°C Elszórtan zivatarok
Kedd 2°C / 6°C Elszórtan zivatarok

Térkép

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas