Híreink
Ma 2019. február 22. péntek, Gerzson, Zétény napja van.
Holnap
Alfréd, Mirtill
napja lesz.

 Levai jatszoter 10

 

A tegnapi napon megérkeztek, és elhelyezésre kerültek az új játszóelemek a Lévai iskola játszóudvarán, így lassan minden készen áll az október 2-ai hivatalos átadásra.

További fényképek

Az első tervek még arról szóltak, hogy az iskola melletti önkormányzati területen kerül kialakításra egy játszótér, mely délutánonként mindenki számára nyitva áll, azonban a telekhatárok rendezése és a telekalakítás olyan jelentős plusz költséget jelentett volna, mely ellehetetlenítette volna a beruházást. Ezért polgármester asszony felkereste a KLIK vezetőjét, és felvázolta a játszóudvar felújításának a terveit, melyek a Szülő Munkaközösség, a Lakiteleki Iskoláért Alapítvány, és az önkormányzat közösen, egyetértésben dolgozott ki.

A KLIK vezetője megadta a szükséges engedélyt, ezt követően kezdődhetett a tényleges munka, mely során látszott, hogy az érintettek egy célért, közösen, teljes harmóniában képesek dolgozni. Az udvar fái teljes fiatalításon, felnyesésen estek át, megvalósult a tereprendezés, automata locsoló-berendezés került telepítésre, eltávolították a régi játszóelemeket, és a tuskókat. A Szülő Munkaközösség tagjai, lelkes gyermekek és a településüzemeltetési csoport munkatársai elvégezték a fűmag elvetése előtt szükséges utolsó munkálatokat. A fű azóta szépen megerősödött, és az első nyíráson is átesik a pénteki napon. Szerdán megérkeztek az új játszóelemek is, melyeket a szakemberek elhelyeztek az előre, közösen kijelölt területre.

A képviselő-testület továbbra is folyamatosan vizsgálja annak lehetőségét, hogyan lehetne a gyermekek mindennapjait kényelmesebbé, és szebbé tenni. Továbbra is problémát jelent, hogy a gyermekeknek télen-nyáron, esőben, latyakban és forróságban meg kell tenni az Eötvös Iskola és a Lévai iskola közötti távolságot, hisz az ebédeltetésre csak a Lévai iskolában van jelenleg lehetőség. Emellett vizsgálják annak lehetőségét is, hogy az iskolák játszótereit hogyan lehetne még tovább fejleszteni, hogy a gyermekek a tanórák közötti szünetekben még jobban érezzék magukat.

A felújított játszóudvar hivatalos átadása október 2-án, 14 órakor lesz, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas