Híreink
Ma 2019. február 22. péntek, Gerzson, Zétény napja van.
Holnap
Alfréd, Mirtill
napja lesz.

FELHÍVÁS!

Bábel Virág, a 2017. évi Tőserdő Szépe választáson elért eredményéért szállásfelajánlást kapott az Andromeda Travel Utazási Irodától a görögországi Makrygialos nyaralóhelyre.

Virág és édesanyja, szeretnék ezt az utazást felajánlani két fő részére, azzal, hogy ők állják az útiköltség árát. Az utazás busszal történik, amely Budapestről indul, és a 7 éjszakát magába foglaló nyaralás alatt önellátás szükséges. Az ajándékba kapott szállás, és útiköltségen kívül, a különböző biztosítások árát kell kifizetnie a szerencsés kiválasztottnak.

Indulási időpontok:          szeptember 4. (hétfő)        

                                               szeptember 11. (hétfő)

szeptember 18. (hétfő)

szeptember 25. (hétfő)

                              

Ezúton szeretnénk felhívni a tisztelt lakiteleki lakosok figyelmét, hogy amennyiben felkeltette érdeklődését ez a görögországi utazás, jelentkezzenek személyesen, a Lakiteleki Polgármesteri Hivatal 6. számú szobájában (titkárság), vagy e-mailben, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, 2017. augusztus 24-én, 16:00 óráig. A jelentkezők közül az Emberi Erőforrások Bizottsága választja majd ki a szerencsést, aki másodmagával utazhat Görögországba.

Lakitelek, 2017. augusztus 18.                                                  

Zobokiné Kiss Anita sk.

polgármester


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas