Híreink
Ma 2018. július 20. péntek, Illés napja van.
Holnap
Dániel, Daniella
napja lesz.

levai iskola1

 

Az iskola a KLIK fennhatósága alá került ugyan, de Lakitelek képviselő-testütele továbbra is fogja az iskola kezét és segít, hogy a gyermekek jobb körülmények között tudjanak tanulni.

Az önkormányzat, a szülő munkaközösség, valamint a Lakiteleki Iskoláért Alapítvány összefogásának köszönhetően teljesen megújul a Lévai iskola játszóudvara. Az első tervek még arról szóltak, hogy egy olyan játszóteret építenek, melyet bárki használhat, azonban a telekhatárok rendezése olyan jelentős plusz költséget jelentett volna, mely ellehetetlenítette volna a beruházást. Ezért új tervet kellett készíteni.

Borosné Edit tanárnő, Hajagos-Nagy Ágnes az SZMK vezetője, Pappné Icu SZMK tag, valamint az önkormányzat az egyeztetést követően közösen kiválasztották a játszóelemeket és megbeszélték a fejlesztési elképzeléseket.

Ezt követően polgármester asszony a KLIK vezetőjétől engedélyt kért a beruházás megvalósítására.

A munkák egy részével már végeztek is a szakemberek, a teljes felújítási munkálatok nagy részét befejezik a tanévkezdésig. Az udvar fái teljes fiatalításon, felnyesésen estek át, a gyermekekkel közösen elültetésre került három darab előnevelt facsemete, melyre a jelen lévő gyermekek mindegyike egy-egy ásó földet helyezett, ezzel is erősítve a legifjabb generációban a környezettudatosságot. Az udvarról eltávolításra kerültek a régi játékok, felszedték a betoncsonkokat, megvalósult a teljes tereprendezés, lefektetésre került egy automata locsoló-berendezés, mely a frissen vetett füvet fogja táplálni. A régi játékok helyére új, modern, és a mai kor biztonsági előírásainak teljes egészében megfelelő játékok kerülnek. Elhelyezésre kerül egy háromtornyú vár, egy négyes hinta, egy fészekhinta, egyensúlyozó, valamint kialakításra kerül egy homokozó is.

A nagy meleg miatt csúszik a fűmag elvetése ezért, az átadás szeptember végére várható!

Az önkormányzat célja az udvarfelújítással az, hogy a gyermekek még nagyobb kedvvel járjanak iskolába, ahol a tanórák szüneteiben jól érzik magukat, hisz a ma fiataljai jelentik településünk és az ország jövőjét.

levai iskola2


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Részben felhős

16°C

Lakitelek

Részben felhős
Páratartalom: 94%
Szél: NY/ÉNY, 22.53 km/h
Szombat 16°C / 28°C Elszórtan zivatarok, villámlás
Vasárnap 17°C / 27°C Viharok
Hétfő 17°C / 25°C Elszórtan zivatarok, villámlás
Kedd 17°C / 27°C Részben felhős
Szerda 17°C / 27°C Részben felhős
Csütörtök 17°C / 27°C Részben felhős

Térkép

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas