Híreink
Ma 2017. augusztus 20. vasárnap, István, Vajk napja van.
ALKOTMÁNY ÜNNEPE
Holnap
Sámuel, Hajna
napja lesz.

konyvtar

A lakiteleki Községi Könyvtár a Nemzeti Kulturális Alap Közgyűjteményének Kollégiuma által kiírt „Kistelepülések könyvtárainak szakmai eszközfejlesztése, korszerűsítése” című pályázatán a legmagasabb elnyerhető összeget – 3,5 millió forintot – nyert el. A pályázatot az önkormányzat további 1,7 millió forinttal támogatta, így a belső felújítás során felhasználható teljes összeg 5,2 millió forint.

Az önkormányzat támogatásából belső átépítés, villanyszerelés, padlóburkolás illetve festés valósítható meg. Az elnyert pályázati összegből az átalakuló belső terek lehetővé teszik, hogy kialakításra kerüljön egy gyermekbirodalmat, melyben a korosztálynak megfelelő asztalok, székek, új polcrendszerek kerülnek elhelyezésre.

Külön helységben kerül a felnőtt korosztály irodalma, mely szintén új bútorokkal fogadja olvasóit. A projekt keretein belül megvalósul egy új, modern regisztrációs pult kialakítása is.

A felújítási munkálatokat a tervek szerint az ősz folyamán veszik kezdetüket, és várhatóan tavasszal fejeződnek be, így ezt követően már egy modernebb környezetben, és a megszokott kedves, udvarias kiszolgálással várja kedves olvasóit a Községi Könyvtár.

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Programnaptár

loader

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Eső

17°C

Lakitelek

Eső
Páratartalom: 89%
Szél: NY/ÉNY, 22.53 km/h
Hétfő 11°C / 21°C Részben felhős
Kedd 10°C / 22°C Többnyire napos
Szerda 10°C / 24°C Többnyire napos
Csütörtök 10°C / 28°C Többnyire napos
Péntek 14°C / 31°C Többnyire napos
Szombat 16°C / 32°C Többnyire napos

Térkép

Helyi adó bevallási nyomtatványok

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke